Хто ще не знає, за кого ж голосувать – голосуйте за тьотю Таню!

0
114

Це, як Василь Голобородько, тікі н а с т о я щ а, а не вигаданий образ в кіно, якими задурили людям голову, а в дійсності «о таріфах Зєлєнскій шутіл», і замість велосипеду Володимир Олександрович на відміну від свого кіношного alter ego пересувається на кортежі з шести машин.

а тьотя Таня не така. вона не бреше. бо просто не вміє. і дуже сильно любить людей. інколи мені здається, що аж занадто.

розкажу вам більше про тьотю Таню. її біографія – то авантюрний роман. вона з родини репресованих совєтами патріотів, але народилась вже в Києві, куди її тато Володимир (сам з Білої Церкви) вернувся з Чечено-Інгушської АСР, де сім’я перебувала в засланні; мама – теж з Київщини. діди – куркулі. один дід – відсидів за 5 колосків.

Таня закінчила 8 класів, вступила до Радіо-механічного технікуму, перше робоче місце – Київський радіозавод. народила сина. змінила місце роботи – піонервожата. у 1988 році поїхала працювати на БАМ, працювала піонервожатою в селі Лиственне Хабаровського краю. там же вивчиласі у Хабаровському педагогічному інституті і, прости Господи грішну тьотю Таню, вступила в комсомол (пройдуть роки – і вона замолить цей гріх боротьбою за Українську Самостійну Соборну Державу).

у комсомолі на Таню звернули увагу – вона неймовірно працездатна, знаю це по спальній роботі з 2012 року. і стала Таня третім секретарем райкому комсомолу І депутатшою селищної ради Нового Ургалу. працювала там вчителькою, затим – завучем з позашкільної роботи, далі –
директором Будинку культури. в суботу і неділю – підробляла тамадою на весіллях та інших мєропріятіх. вела дитячий театр.

в 1990-х вернулась в рідну Україну, раділа Незалежності і долучилась до «Просвіти» і УНА-УНСО, переховувала хлопців після «чорного вівторка» – поховання Патріарха Володимира. а її син – щорічно літом був на вишколах в дитячих таборах УНСО.

допомагала живим (на той час, на жаль, вже їх нема…) легендам, з якими її познайомив хрещений тато – з В’ячеславом Чорноволом, Левком Лук‘яненком, Анатолієм Лупиносом і навіть Петром Хмаруком (хто в темі щодо останнього персонажа – зрозуміє, про що я).

на життя заробляла паралельною роботою в комерційних підприємствах. полюбила страшно якогось німця – і емігрувала з ним до Німеччини у 1998 році.

дуже тужила за рідним, Богом обраним Українським краєм, серцем не витримала – і вдруге за життя повернулась в Україну. і вирішила, що цей раз – н а з а в ж д и.

відкрила туристичну агенцію, але зрозуміла що люди їдуть в один кінець – на заробітки. стала шукати легальних шляхів виїзду людей тимчасово поконтракту. виявилось, що РФ пішла далеко вперед. поїхала до Москви, добилась прийому у міністра міграційної політики, набралась інформації. відкрила кадрову агенцію і створила Асоціацію кадрових агенцій України. тодішня регіоналівська влада душила її з усіх сил: їм було вигідно щоб міграція була не зворотньою.

виступала на слуханнях у ВР з цього приводу: хай працюють тільки легально по контракту і не будуть рабами у панів, але г о л о в н е – створювати робочі місця тут в Україні, щоб рік у рік все менше українців мусили їхати на заробітки… іі не почули – і сьогодні наших людей щороку виїжджає все більше і більше…

активно працювала і з українською діаспорою.

діяльність тьоті Тані дратувала режим Януковича, який годувався зокрема із корупційних схем щодо нелегального виїзду українців на панщину. за один день проти Татьяна Сметана відкрили 18 (!) кримінальних справ.

місяць переховувалась.

рятувала українських дівчат від сексуального рабства за кордоном.

виступала на відповідних конференціях у Брюсселі, Лондоні, Празі, Варшаві та інших містах.

грантожерські організації від Тані ховались. бо знали, що вона – щира, бойова і жертовна людина.

а далі…

як ти сама кажеш: «рік я не жила-не було за що… придумала отето новий бізнес і рішила, шо мені нада КРИША, бо інакше не вижити. ночью побачила Олег Ляшко по телевізору – і зрозуміла, що він мене і захистить… бо с м і л и в и й і, як і я, нічого не боїться… знайшла контакт, їхала просити про кришу, а я готова буду клеїти листівки… прийшла і …влюбилась. записалась в партію. пахала на його виборах по округу, боролась з ним на Майдані і разом допомагали фронту…».

зараз тьотя Таня – кандидат у народні депутати за списком нашої Радикальної партії #16.

це буде страшний депутат.

страшний для усіх ватніків.

страшний для усіх, хто проти жінок і проти дітей.

страшний для усіх, хто проти людей праці.

вона їх кончить, я то її знаю.

тьотя Таня у Верховній Раді – кошмарний сон Медведчука.

ГОЛОСУЙ ЗА ТЬОТЮ ТАНЮ!

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/posts/3454803217878717

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here