На Буковині починається нове Мукачево

0
1822

Мукачево-2 на Буковині ми не допустимо.

Емоцію обурених людей можна зрозуміти. Постійна вирубка лісів. Постійне порушення екологічних норм. Системна корупція і призначення “своїх”. Незважаючи на всі публікації у ЗМІ, заяви народних депутатів, зусилля міністра АПК, та заяви в прокуратуру.

Незважаючи на комісію, призначену Кабміном – нічого не змінилося. Люди мають право на те, щоб їх почули. Мають право передати комісії Уряду свої матеріали. Мають право на проведення законнихакцій. Я дуже сподіваюсь, що інформація про те, що 25 серпня в 11-00 біля приміщення обладміністрації громадських активістів зустрінуть тiтушки – не підтвердиться. На всяк випадок, відправлю офіційні листи губернатору та начальнику УМВС області. Думаю що видача повісток і мобілізація тiтушек прямо на площі буде доречна. Особливо якщо там, не дай Господь, виявляться лісники :))

P.S. Докладу всі зусилля, щоб приїхати особисто.

P.P.S. Керівників і членів патріотичних організацій Буковини та сусідніх областей прошу зв’язатися з Ігор Жижиян і допомогти, у разі якщо інформація підтвердиться та мітинг будуть намагатися розігнати або дискредитувати за допомогою тiту…, пардон йовбаков. Завтра таке може бути і у вас. Тоді ви зможете розраховувати на відповідну допомогу.

 

Семен Семенченко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here