Михеіл Саакашвілі: Перерваний політ

0
83

Схоже резонансний борець з рекетом Міхеіл Саакашвілі потроху спускається на землю. Поява останнього в провінційному Чернігові на 205-тому, де за мандат депутата Верховної Ради гризуться більш як сто претендентів, вказує на одіозного екс-президента Грузії як на сліпе знаряддя Порошенка.

Потягнувши «мазу» за розкрадача столичних земель часів Черновецького Сергія Березенка, Саакашвілі миттю позбавився кільця святого, що останнім часом наполегливо домальовують у нього над головою. Легкий старт на Одещині, публічна неприйнятність всього, що пов’язано з корупцією – вивітрилася сама по собі під палючими променями південної Пальміри.

Міхо кинув все, щоб поводити за руку ще зовсім зеленого, але раннього Березенко. Такого раннього, що його навіть не ризикнули випустити на теледебати з Корбаном, Баушом та ще одним опонентом.

До речі, є інформація, що за Березенка має замовити слово леді Ю, а фінальну пропаганду взагалі поведе сам президент.

Смішно, аби не було так прикро.

Щодо Міхо, то він поволі спускається на землю, днями взяв помічницю з невизначеною громадянською позицією. Скоріш за все відверта «ватніца», не вірю, що не дивиться TV і не заглядає в інтернет, та через те не знає з ким воює Україна.

Ідилія Порошенківського спецпризначення Саакашвілі спростувалася. Все по плану, корабель занурюється все глибше і глибше. І до дна вже рукою подати, хоча здається на Банковій про це ще не здогадуються.

Роман Засуха