Ми наступили на хвіст корупції

0
84

Політика справа брудна. Інколи дуже брудна. А особливо в Украіні. Серед політиків побутує думка, що справжній політик має мати товсту шкіру і вміти тримати удар.

Але навіть у товстошкірих політиків які тримають будь який удар є діти, матері, сестри і дружини. Що відчувають вони коли про їхнього тата, чоловіка, сина чи брата вигадують збочені нісенітниці?

Я готовий тримати будь який удар і навіть в прямому ефірі будь якого телеканала. Я готовий тримати удар від будь якого Інтернет-троля. Але якщо ці удари хоч трішки зачеплять рідних, близьких мені людей я не просто битиму у відповідь а забиватиму на смерть.

Днями в ютубі з’явилось змонтоване за участю акторів відео. Підле, брудне і брехливе. Воно направлене на дескридитацію Радикальноі партіі та групи народних депутатів від неі а саме Лідера партіі Олега Ляшка, Андрія Лозового, Сергія Рибалки і мою.

Поява цієї брудної фальшивки пов’язана з тим, що ми добряче наступили на хвіст гадюці на ймення корупція. Замовниками цієї провокації можуть бути як міністр екології Шевченко та його партнер нардеп Оніщенко-Кадиров про чиї корупційні зв’язки цього тиждня з парламентської трибуни розповів Олег Ляшко, так і корупціонери з Генпрокуратури адже саме ми цими днями розпочали збір підписів за відставку генпрокурора Шокіна а можливо замовники цього потоку бруду сидять в кабінетах на Банковій адже ми єдині в парламенті не йдемо на відверті договорняки в стилі “чєво ізволітє”. Не виключено, що замовником являється співвласник торгівельної мережі АТБ Буткевич адже саме ми запропонували в парламенті законопроект про націоналізацію цієї мережі за зв’язок та фінансування сепаратистів. А можливо це Льовочкін та Фірташ таким чином вирішили віддячити нам за принципову позицію яку ми зайняли при прийнятті закону “Про ринок газу” в результаті чого ці олігархи втратили мільярди.

Хто б це не був але він день і ніч має пам’ятати, що ми його знайдемо і в той день він пошкодує, що народився на світ. Присягаю!

P.S. До речі на всіх хто поширюватиме це лайно чекає френдоцид і бан!!!