Міжнародна спільнота відхилила наміри Москви

0
103

Доброго здоров’я, друзі!

Приношу свої вибачення за вчорашній прогул, але на то були свої серйозні причини. Тєм нє менєє, дідусь знову в ефірі і привично займає пост сільського обозреватєля міжнародних новостєй. Той ви також заварюйте собі бодрящі ранкові напої і вмощуйтеся зручненько. Приступаєм.

Сьогодні в ростовському Донецьку має продовжитися театр абсурду по імітації суду над Надєю Савченко, публіка в зрітєльськом залі недовольно гуде і готовиться закидати кукловодов тухлими яйцями. З-за лаштунків доносяться істеричні воплі режісьоров, провінціальні актьори в замешатєльстве і плутають слова та ролі. Шоб якто потянуть винуждєнну паузу один з помрежів Бастрикін іспробував себе в ролі конферансьє і спробував поразвлєкать зрітєлєй монологом на тему “Сєня Кролік – царь зверей”. Публіка в залі відповіла диким ржанієм, свистом і улюлюканієм, Бастрикін срочно ретірувався за сцену, в спину йому полетіли пачки фотожаб і повестки к психіатру.

Адвокати же методично реалізують свій сценарій вистави, який іде врозріз із режисьорським замислом, згідно якого вистава мала пройти в один акт, у провінційному театрі і з привлєченієм малоізвесних акторів-аматорів. Це шоб грядущий провал був нє так заметєн. Адвокати, однако, дотягли до початку театрального сезону, в залі аншлаг, а місця в партері солідно займають відомі в світі театральні критики. Які з інтєресом гортають свіжовидану книгу “Сильне ім’я Надія” та поважно направляють на сцену свої моноклі й біноклі. І готуються дати главному режісьору цієї постановки розгромні рецензії.

Главний режісьор, ізвесний постановщик дорогостоящих і удручающе бездарних вистав Б.Б.Хуйло, який скривається під творчим псевдонімом Путін, нєсомнєнно в курсі, шо твориться в залі і як настроєна критика, но робить вид, шо он там вообще ні при чом. Зато манія велічія Хуйла достігла к осені 2015 року впечатляющих размеров, воно вже мнить себе ні больше, ні менше отцом современного міроустройства.

Картіна міра в глазах Хуйла проста, як поросячий вереск. От єсть Обама (слабак), єсть Європа (підараси), єсть Китай (друг) і єсть болєє мелкі персонажі. Всі до одного вони лохи. А з другого боку єсть він – Хуйло – средоточіє всіх возможних чеснот і талантов, нєотразімий і веліколєпний. Неразумне человечество не признає покашо його геніальності і не хоче йти по указаному ним путі, но ето вопрос времені. Шоб вразуміть строптіве человечество і послать його по путі счастья, Хуйло довгими безсонними ночами разрабатував хитромудрий план. Тепер діло за малим – принудить Запад виполнять цей план і признать той нєоспорімий факт, шо Хуйло душка.

Січас по всім признакам Хуйлуша і предпрінімає очередну попитку к осуществлєнію вистраданого ним плана. Учитуючи, шо западні політіки не в состоянії нормально разговарювать, коли на сході України лунає громка стрілянина, Хуйло приказав обізянам в ДНР-ЛНР приглушить на врем’я канонаду. Непослушних одьорнув, строптівих убрав і ожидає, шо в установившейся тішінє його почують лучше.

Суть своїх предложеній Хуйло готується озвучити на начавшійся сьогодні же сесії ГА ООН, його “епохальна речь” прозвучить 28 вересня. Там він на публіку варнякатиме всяку пургу про страшні угрози і визови человечеству та про необхідність об’єдініть усілія і нестиме прочу чепуху. Но паралельно намагатиметься донести до Запада слєдующі главні елементи хуйло-меседжа: Хуйло соглашається содєйствувать установлєнію на сході України тиші, обязується содєйствувать американцям і арабам в обузданії ІГІЛа, а также участвувать у всіх прогресивних начинаніях человечества, аж до боротьби з еболою та свинячим грипом включітєльно. Взамен Хуйло ожидає нємногого: возвращеніє Хуйла в обріту мірових лідєров, снятіє санкцій, поднятіє цен на нєфть, признанія Крима російським, не втручаться на постсовецьке пространство, не трогать Асада і дозволити Кобзону лікуватися в Германії.

Для етого Хуйлом були вже проізведєни нєкторі тєлодвіженія, а іменно: наблюдалася попитка обхажувать його саудовське велічество Сальмана ас-Сауда (да нє оскудєєт до нього мілость Аллаха). Хуйло даже шушукався на цю тему з наслєдним принцом саудів, а также з королем Йорданії Абдаллою ІІ (да ніколи не заглохне мотор його реактівного істребітєля).

По слухам, Хуйло для збліженія з саудами іспользував тонкого діпломата современності, акадєміка Кадирова (да убережот Аллах його інстаграми від бану), которий наверняка завіряв Хуйла, шо з саудами він всьо порішає, бо прочитав недавно з Корану пару сур і даже знає напам’ять три аяти. Рамзан змотався к саудам, показав їм, шо тоже обрезан, но саудовське велічество, не оцінило ні факта отсутствія у Рамзана крайнєй плоті, ні улесливих компліментов Хуйла. А сіло в самальота і полетіло. Но не в Москву, як ожидав Хуйло, а в Вашингтон. Після чого ми наблюдали довольні улибки Обами і саудовського короля на тлі очередного падіння ціни на нафту.

Хуйло нєсомнєнно восприйняв етот дємарш його саудовського велічества в качестве очередного накручування ціни і як приглашеніє продовжить торг. Тому в свою очередь любезно підняв ставки: отправив у Сирію воєнні самальоти, зробив пару громких заяв та сів став чекати добрі весті з Ер-Ріяда.

Но реакція послєдувала не з Ер-Ріяда, а з Вашингтона: американці насупили брови і предупредітєльно помахали Хуйлу пальцем: но-но! Поддакуючи Вашингтону своє “найн” озвучив і Берлін. Хуйло не поняв якого хера в ближнєвосточні діла лізуть ще й німці, скрипнув зубами і продовжив нагнітать обстановку: у Сирію помарширували зєльоні человечки, а вчора появилися танки. Паралєльно руссіш-пропаганда актівізірувала розпространєніє байок про мирні предложенія Москви. Хуйло-меседж прост і наївен: давайте договарюваться, бо я таке чокнуте Хуйло, шо єслі Запад і араби не схочуть мати мене в Сирії союзніком, то матимуть врагом.

Хуйло по всій вірогідності іскреннє полагає, шо подобні дєйствія принудять Запад і арабів сісти в іспуге на жопу, перезирнуться і запросить Хуйла обсудить цю тему детальніше, бо вони не сразу поняли істинний смисл мирних ініціатив Кремля.

Однако подобне відєніє міра може існувати лише в малообразованій голові, поражонній до того ж серйозним психічним нєдугом. Ближнєвосточні вузли набагато сложніше заплутані, ніж вузол хитромудрого фрігійського царя Гордія. І єслі Хуйло вознамірився уподобиться Олександру Македонському та намерен рубонуть по сирійському вузлу з усією московською дур’ю, то одразу окажеться обплутаним по рукам і ногам множеством інших шевелящихся і мультипліцірующихся вузлів. Там і Туреччина, там і Іран, там і курди, там і суніти, які шиїтів вообще мусульманами не щитають. Виступить на стороні якоїсь одної сили, шо собирається зробить Хуйло, значить протиставити себе одразу множеству восточних гідр. Американцям останеться лише облєгчонно видохнувши відійти в сторонку і радісно потирати руки, наблюдая, як Хуйло вертиться под укусами близькосхідних шакалів і гієн. Ну і улибаясь науськувать шакалів та гієн, показуючи їм палкою де в Хуйла висять дряблі геніталії.

Чи понімає це Хуйло сказати сложно, но пока шо воно балансірує на тонкой і опасной для нього грані. А чи зробить він решітєльний шаг вперед, шоб погрузиться обома ногами в зибкі піски арабського Востока, стане ясно скоріше за все у жовтні. Після сесії ГА ООН і після того, як би банально це не звучало, чи почуствує Хуйло себе в Нью-Йорку глубоко уніженним і смертельно оскорбльонним.

Для Хуйла сітуація усугубляється лічностью Башара Асада, якого в слушний момент даже повісити не вдасться, як Саддама, бо при такій вузькій голові він просто вислизне із зашморгу. Но на Востоке єсть множество інших способов імпічмента непопулярних презідєнтов, нєкоторі з них крайнє болєзнєнні. Хуйло же фактично являється заложником політічеського і фізічеського здоров’я цього человека-шиї, бо множество раз во всєуслишаніє намекав, шо є його персональним покровітєлєм. Во всяком случаї сліваніє Башара означало б для Хуйла существенне падіння його паханського авторітєта в плотних слоях російської ватної біомаси. Паханський авторітєт Хуйло бережот і лєлєєт, а значить буде до конца защищать Башара. Которий для подавляющого большинства арабов являється в перву очередь алавітом, а значить сектантом і богохульником. І тут Хуйло попадає в ситуативну ловушку: бороться в союзі з арабськими странами з ІГІЛом і одновременно защищать Башара, все одно, шо єслі би якась страна під час другої світової війни просилася в антигітлерівську коаліцію, но з условієм, шо буде одновременно посилать танки й самальоти Муссоліні.

Ні американцям, ні арабам така помощ від Хуйла не нужна, а значить “мирні” ініціативи Москви будуть з пренєбреженієм скомкані і спущені в сортір. Принаймні настроєнія западних політіков в ожиданії ініціатив Хуйла крайнє зловредні. Во-первих тому, шо помощ Хуйла в боротьбі з ІГІЛом не требується, а во-вторих ніхто не хоче мараться, залучаючи до священної боротьби з ІГІЛовськими тірарістами обкаляного московського царька. А для нас саме главне, шо ні на який зговор з Хуйлом у вопросі обміну Криму на ІГІЛ, Запад не піде. Етот вопрос даже не обсуждається.

Но Хуйло продолжає пребувать в міре ілюзій і нічтоже сумняшеся готовиться к бенєфісу на главній сцені планети. Дід не ісключає, шо в пакеті договорьонностєй, які планірує достічь в Нью-Йорку Хуйло, може фігурірувати і ім’я Наді Савченко.

Єслі пофантазірувать, то можна предположить, шо, например 25 вересня судді в Донецьку встануть з-за столу, поправлять мантії і осуждающе подивляться на сторону обвінєнія. А потом прокашлявшись зачитають Наді оправдатєльний приговор. В такому разі речь Хуйла 28 вересня прозвучала би у позитивній атмосфері благосклонності й доброжелатєльності, злопихатєлі були б посрамлєни. А дід би ламав голову, шо ж такого карколомного случилося, і які подковйорні договорняки були достігнуті.

Однако вірогідність такого сценарію мізерна. Хуйлу не вдасться нічого существенного досягти ні в Нью-Йорку, ні поза Нью-Йорком, а значить і желанія проявить благородство та випустить Надю в Хуйла вряд лі появиться. А це означає, шо і 2 жовтня нормандська троїца зустрінеться з Хуйлом в холодній атмосфері і недружественно поінтересується, як іде виполнєніє Мінська-2. От єслі би він накануні Надю випустив, то і атмосфера би була совершенно іной, а уважаємий Пйотр Алєксєєвич чуствував би себе в нєсколько глупом положенії. Бо йому було б уже сложніше шушукать Ангелі у вушко, шо Хуйло йобнутий маньяк.

Вместє с тєм, є всі ознаки, шо Запад не занімає вижидатєльної позиції і готується зустріти “мирні” ініціативи Кремля активним шантажом Хуйла. В ход пошли слова “Международний трибунал” і угроза відібрати в Москви право вето. В любому случаї, начинающаяся сьогодні Генасамблея ООН обіщає буть насищеною та інтєресною і наверняка останеться в пам’яті потомков у вигляді множества талановитих фотожаб. Которі підпадатимуть під дію ряда статєй УК РФ, как позорящіє честь і достоінство презідєнта Рассіі. Наблюдаєм і лайкаєм.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here