Медведчуківські недобитки розправляють плечі на Закарпатті

0
60

Медведчуківські недобитки розправляють плечі… Сьогодні з колегами Олексієм Кириченком і Юрієм Чижмарем працюємо на Закарпатті.

Були в Ужгороді, Береговому, Виноградові і Хусті. В останньому отримали “сюрприз” від соратників кума Путіна Медведчука. У Хусті триває фестиваль української пісні “Веселка над Тисою”, хотів виступити, привітати людей. Міський голова Володимир Кащук, екс-член медведчуківського СДПУ(о), дав команду організаторам заборонити виступати народному депутату від Радикальної партії.

Методи типові для ригівсько-медведчуківської банди. Вони так робили до Революції гідності. Потім з переляку сховали голову в пісок. А тепер знов ці недобитки ведуть себе вкрай нахабно і мріють про реванш. Але – дулю їм! Процес радикальних змін вже незворотній – і крок за кроком, якби не було важко, ми очистимо Україну від адептів людожерської системи, яка ставиться до людей як до рабів.

А перед хущанами хотів би вибачитись за те, що не зміг привітати зі сцени через зажратих чиновників. Гарного вам свята, щастя і спокійного забезпеченого життя!