Маріуполь готує намети для активістів зі всієї України

0
78

Ми зараз їдемо.

До вас, онлайн-бійці, матиму кілька завдань.
1. Маріупольці, ставте намети, аби українці, що їдуть вас підтримувати мали можливість десь зупинитись.
2. Ніякого спільного патрулювання Широкіного бути не може. Ми з вами проходили принизливе патрулювання бойовиками аеропорту та перевірку наших бійців, це груба здача території. Тому, протести мають бути обов’язково, долучайтеся до них, в якому б місті ви не перебували. ОБОВ’ЯЗКОВО ВИХОДЬТЕ, не зважаючи на те, скільки на протестах буде людей! Навіть якшо ви сам вийдете з плакатом! Фотку в інет, покажіть що ви є підтримкою. ЦЕ важливо для всієї України і для наших українців в Маріуполі, ви ж бачите, як вони намагаються відстояти український прапор. Не зрадимо українців Маріуполя, вони були на нашому Майдані свого часу.

ПО НАШИХ ВНУТРІШНІХ ЗАДАЧАХ:
3. Прошу вкидати щодня мої оголошення про мобілізацію в 79ку, робота не має зупинятися, я майже не буду в інтернеті найближчі дні, підстрахуйте мене, всі оголошення нижче є актуальними. Дивіться шоб тут порядок був у столиці ;))

Дякую моїй команді підписників, що відповідально ставляться до справи Марусиних Ведмедів! Чужого не просимо, своє не віддамо!

ЗАПАСУ:
репости, репости, репости. Є люди що шукають аби долучитись до якісної, надійної команди, до професійних вишколів, до кола однодумців, ви є цим колом, маєте іншим повідомити про те, що ви в природі існуєте і існують наші групи в армії, де ми контролюємо ситуацію з нашими бійцями, аби все було як годиться.
дякую, що ви такі невтомні та лишаєтесь зарядженими.

Маруся Звіробій