Критика Саакашвілі загрожує політичним пройдисвітам

0
87

Поява на одному з телеканалів компроментуючої передачі про М. Саакашвілі викликало емоційну і бурхливу реакцію в українському сегменті ФБ.

Із позитивного: якщо ТАК мочать, значить реально комусь загрожує, притому скоріше за все якимось пройдисвітам . Це добре. Із обєктивного: на ввіреній посаді дійсно досягнень мало, і на те є причини і зовнішні, але є і обєктивні. Як висновок – не творіть собі кумира, не ставтесь до політиків як до месій. Наймайте їх на роботу і вимагайте звітів. На даному етапі розвитку суспільства сформувався суспільний запит на рішучого антикорупціонера. Значить, треба найняти такого, і дійсно Саакашвілі найбільш помітний претендент. Але одним призначенням всіх проблем не вирішиш, навіть таким епатажним. Тому треба системні зміни.
А то точно так же адепти секти Михеїла ще два роки тому молилися на Кличка, доводили що хороший хлопець – це професія. Після Саакашвілі будуть молитися на кого? На Вакарчука? Святослав дійсно сильно виріс і зараз повернеться до України, і дійсно він нам потрібен. Проте поки до кожного сектанта не дійде, що за нього ніхто всіх проблем не вирішить – не допоможе навіть імпорт команди Обами (вони там через рік звільняються).
До речі про дату антикорупційного форуму: перша версія була символічно сакральна: проведуть його в найдовшу ніч, і потім світлі хвилини будуть приростати, подивіться Zeitgeist хто ще не дачив. Як виявилося, все банальніше: 24 грудня в Раді кадровий день, там треба декого звільнити і декого призначити, треба розігрів

Ігор Попов

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here