Кремль відкрито намагається вбити клин між США та Європою

0
94

Доброго ранку, друзі!

З понеділком вас, будьте мені здорові. Зараз, мабуть, найпрекрасніша пора року, коли в повітрі витає предчуствіє грядущих новорічних свят, но вони ще не настали. А предчуствіє радості тішить не гірше, ніж сама довгоочікувана радість, тому дідусь бажає всім вам хорошого настрою і приємних сюрпризів. Заварюєм ранкові каву чи чай та вмощуємося зручненько.

Яких-то карколомних собитій на цьому тижні не ожидається, цивілізований світ планомірно готується до Різдва та Нового Року. Хотя ті, кому положено, вніматєльним оком наблюдають і за тим, шо проісходить на задворках человечества. Бо від тих задворок ожидать можна чого хоч, особенно коли там повисне п’яний угар.

Суд над Надєю Савченко в цьому році не завершиться, кремльовські сценаристи в растєрянності, не знають, шо дєлать і винуждєнно розтягують сюжет. Таким образом, бездарний серіал буде продовжено і в наступному році, хотя адвокат Марк Фейгін всячеськи соблазняє Кремль іти на сдєлку та повертать Надю в Україну, пока не позно. Ранєє Фейгін предложив Кремлю замість Наді двох грушніков, но Кремль недовольно кривиться: какіє-то оні, еті грушнікі покоцанниє і поюзанниє. А Надя – діпутат, міровая ізвесность, пісатєль, Герой України і просто красавіца. – Ага, – сказали адвокати, – Кремль уже торгується і це харашо. І вчора той же Фейгін хитро улибаясь зайшов з другого боку. І начав соблазнять Кремль вступить у сдєлку із США. Тіпа, Соєдіньонні Штати соглашаються прийнять Хуйла в антітерористичну коаліцію на правах шестьорки, а Хуйло в знак благодарності вертає Україні плєнних і веде себе, як паінька.

Хуйло вести себе паінькой не желає, об чом учора поведал в фільмі “Міропорядок”, которий пройшов учора на екранах задворках человечества с іскуственним успехом. Со “Звйоздними войнами” той нещасний соловйовський “Міропорядок” канєшно не сравниться, но нєкоторий інтерес визиває. Московський сцарь по обикновенію нагородив там много всякой чепухи, заявивши, шо все зло у світі від США, но особенно злобно пнув ногою прокляту Європу. Котора стоїть перед Америкою на цирлах і своєї позіції не має. Таким незамислуватим образом Хуйло привселюдно признав провал свого плану вбить клин між США та Європою. А также признав, шо два года дорогостоящих усілій, направлених на розкол Євросоюзу були напрасні, дєньгі потрачено зря. Таке признаніє Хуйло, єстєственно, зробив в бахвальних тонах, преподнося направлене проти Москви єдінство США і ЄС, як свою нєсомнєнну победу. Победун, хулі…

Похвалившись своєю роллю в сплоченії цивілізованих стран Хуйло перейшов до України. Україна – ето сєрдєчная боль і душевная травма Хуйла, він денно і нощно думає о благосостоянії України, о будущем прекрасного українського народа. Но подлий Запад заважає Хуйлу зробить Україну щасливою. Коварна Європа унічтожила в Україні промишлєнность і тепер вводить для українців безвізовий режим з підступною метою превратить українців в нянєчек і садовніков, – грустно вздохнув Хуйло і сльози навернулися на його очі. Особенно Хуйлу небезразлічна судьба русскоязичного насєлєнія юго-востока і тут Хуйло останется твйорд і нєпреклонєн – он нє отдаст русскоязичноє насєлєніє Донбасса на с’єдєніє націоналістам. Так шо, друзі мої, ждуть нас голодні времена. Не їсти нам більше стейки з шахтьорів, Блядімір Блядімірович нам це строго запрещає. Прийдеться жарить шашлики із глупих європейців, раз уже вони так неосмотрітєльно збираються скасувати для України візовий режим.
Етот фільм Соловйова Оскара канєшно не получить. Но, возможно, колись буде ізучаться на занятіях із психіатрії, коли студєнти проходитимуть тему: “Mania Grandioza в термінальній стадії”. Для неупереджених же зрітєлєй весь той фільм по суті нескончаємий поток печальних признаній Хуйла в своїй безпорадності і несостоятєльності. Світ живе своїм життям, Америка несокрушіма, Європа чхать хотіла на Росію, Україна безвозвратно уходить, Росію не уважають даже турки, в общем все плохо. Зато в Росії єсть ядєрний потенціал, нєфть і мудроє Хуйло. Нєфть, правда, подло дєшевеєєт, но ето тоже проіскі коварного Запада і Востока. Бо Запад і Восток тоже злигалися і плєтут протів Росії інтриги. Таким образом вся надєжда Росії на ядєрне оружіє і мудроє Хуйло, подитожує свій висєр Соловйов.

І тут дід катєгорічеськи з Соловйовим нє согласєн. Єсть у Росії ще надєжда. Ім’я йому – Сірожа Глазьєв. Которий до пори до времені сидить пока в засаді, ожидаючи свого зоряного часу. Дід держить за Сірожу кулаки і желає йому в наступающем году стремітєльного кар’єрного роста. Желатєльно такого, шоб позволяв полностью контролірувать економічну політіку РФ. І тагда Росію возглавлятимуть два генії пріблізітєльно одінаковой інтелектуальной мощі – Хуйло заніматиметься внєшнєй політікой, а Глазьєв – внутреннєй. Шоб, бля, наверняка.

Ну а нам своє робить. Дідусь просить не забувати про підготовку до новорічних свят і те, що оту підготовку слід доповнити пунктом “привітати полонених”. Адресу утримання Наді Савченко в Новочеркаському СІЗО дід сообщав, вітати інших полонених, якщо адреса невідома, можна через волонтерську організацію РосУзник.

Зберігаємо бадьорий бойовий дух, пишем Наді Савченко і всім нашим полоненим новорічні вітання, допомагаємо Армії, ведемо здоровий образ жізні і занімаємся спортом. Ну і читаєм repka.club
Та слєдім, шоб віздє був порядок! А не то, шо січас

P.S. До виходу в світ першого тому “Історії України від діда Свирида” ще десь тиждень. Ми з художником Олексієм Бондаренком трохи хвилюємося, хоча й переконуємо друг друга, що все буде харашо. І все одно хвилюємось…

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here