Крах Антибіотика: удар Парасюка привернув увагу до одіозного бандита і друга Юри Луценка

0
75

За кілька днів по епічному батлу Парасюк-Пісний з’язвилась купа мемів і викривальних статей на Парасюка та Пісного. І соцмережі розділились на дві чітких групи: “За” і “Проти” учасників комітетської різні парасюковою ногою. При цьому цікаво, що усі боти фабрики “Рошен” і політичні кретини безапеляційно засуджують вчинок Парасюка, посилаючись на те, що він, бачте, “дєдушку ударіл”, “подло і со спіни наньос удар” і т.д.

Звичайно ж, я не буду обговорювати чи був цей вчинок лицарським. Я вважаю, що з бандитами і підлими уродами не можна воювати за лицарським кодексом честі. Бо у них її немає. І ніяких кодексів честі вони не дотримуються. У них є лише свій звід неписаних законів – бандитські “понятія”, і Пісний усе своє свідоме життя жив за бандитськими понятіями ОПГ-КГБ. За що і був засуджений і отримав погоняло “Антибіотик”.

Дивує лише кретинізм прихильників БиПиПи: у відкритому доступі купа компроматів на “Антибіотика”, а вони, слідом за Югою Юценком, який є другом і подєльніком Пісного, виправдовують “дєдушку”, і істерично закликають притягнути Парасюка до відповідальності. При цьому виплив цікавий факт: “Антибіотика” звозили під лінію АТО, після чого це гівно отримало УБД і статус учасника АТО. Крім того посполитим показали пісну “халупку” за мільйонів баксів. Але Юга Юценко заявляє, що Василь Пісний – чесна і порядна людина, як і він.

Тим, у кого Бог відібрав розум, хочу нагадати, що Юга Юценко у 2008 р. дав команду “Бєркуту” розганяти марш націоналістів на Покрову, а зі сцени Майдану у 2004 р. волав “Бандитам – тюрми”! Сумніваюсь, що на посаді мусороначальника він не знав про злочини “Антибіотика”. Але чомусь він воліє не згадувати про них.

Питання знатокам:
Чому Юга Юценко приховує факти причетності і корумпованості Василя Пісного?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here