Кожне сильне “Я” сильніше за натовп

0
123

У той момент, коли в усих несе дах, точаться баталії за прихильність до якогось того-сей-п’ятого кандиата, коли #зрада і #перемога зносять один одному голови, подумай про себе.

Озирнися. Де ти живеш, в чому ти живеш. Чи все добре довкола? Подумай. Що ти і як можеш змінити. Власне, чим? Яким вчинком? І хоч найменшим словом, можливо? Пірнати у божевільний вирій – не найкраще рішення. Це як сіяти під час буревою. Рознесе і проросте щось по околицях, або зовсім не проросте. Плекати свій внутрішній світ, берегти себе і свої цінності надто важливо. Йти й не розхлюпати випадково по дорозі – мистецтво.

Ми в періоді надзвичайної турбулентності. Той, кого ми призначимо на вівтар, нехай дає собі раду. Вони за це й борються. Тож, нас влаштує будь-яке жертвоприношення. Мені без різниці, кому відріжуть голову пихи й гордині. Відріжуть, якщо “це ось воно” не служитиме нам. На жаль, наразі в них немає розуміння, що вибудований новий світ. І його треба просто прийняти й зрозуміти. Їхнє місце – виконати обіцяне. Позаяк вони наші наймити, а не ми їхні. Наш світ вже не є і не буде інакшим.

Думайте про себе і про свою справу, яка кладе цеглиноньку у підмурок майбуття. Кожне сильне “Я” сильніше за натовп.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here