Котел в Іловайську перетворився на політичну поразку

0
108

На війні, як на війні.

Не буває воєначальників без програшів. Кожний з них має свої сумні битви. А що таке Ілловайськ? На мою думку то не не була поразка воєнних. То був програш політичний. Порошенко разом з Гелетеєм гнали армію на показове звільнення без врахування воєнних особливостей.
Чи винні командири? Частково так. Я не знаю, які плани клали на стіл для Порошенко, але от Рузвельту та Ейзенхауеру під час війни точно друкували довідки, що саме будуть робити і яка можливість втрат і сільки. От така була воєнна бухгалтерія, а не прості реляції та піднімання прапора над черговою адмінбудівлею та паради з порцеляновими зубами. І новою технікою на параді, якої не вистачало на фронті.

Отже наскільки то був програш командирів не знаю, але те, що то був політичне безглуздя заради лайків, то точно, і головні винні то Порошенко з Гелетем, Не кажучи про про домовленості Поршенко та Путіна про коридор. Я дуже добре пам’ятаю, як Поршшекно надував щоки і казав – мені Путін пообіцяв вільний прохід. А коридор закінчився стінкою. В результаті наші пішли під розстріл, хто ж не послухав слова президента і самі пішли на прорив мали шансу врятуватися.
Горе нам коли дії наших військових залежать від порцелянових зубів та шоколадних цукерок в Липецьку.
Тож я не можу засуджувати командирів, бо я не воєнний , але точно можу сказати чия рука водила їх. І ні Гелетей ні Поошенко не вибачилися, а тільки або надували щоки, або отримали теплі місця. І тільки пам’ять народу може запам’ятає правду.
Що у нас далі? Маю надію вже вивчили цей урок і далі буде по іншому. Без Гелетеїв та порошенко у плануванні битв та захисту. Ці 5 днів будуть дуже важливі. Путін втрачає час. І наказ готуватися для наступу для бойовиків є, але чи буде побачимо далі. Гумконвой вже прибув.

Ну нам всім простим своє робити, з цього частіше складується велика перемога. Маємо, те, що маємо, а буде те, що зробимо.

Слава Героям!
Слава Нації!
Бог нам в поміч!
Кримські татари, тримайтеся. Аллаху Акбар!
Росія. Лавров, ти точно дебіл, а не дипломат, якщо не врахував, яка може бути реакція Саудів.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here