Кандидат президента Березенко перейшов у Чернігові всі межі

0
98

Прибув в княже місто Чернігів.

Наша Радикальна партія Олега Ляшка не підтримує жодного з кандидатів на виборах на 205-му окрузі. Але те, що влаштував тут завгосп Президента пан Березенко переходить межі здорового глузду.

Використання адмінресусрів, призначення керівником Чернігівської міліції відвертого сепаратиста, підробні печатки, армія тітушок – весь цей набір з темного минулого часів Януковича команда Президента Порошенка використовує заради перемоги його завгоспа.

Повторюся: ми не підтримуватимемо жодного кандидата, але зробимо все для того, щоб зафіксувати всі порушення Закону і Конституції, які відбуваються на цьому окрузі. Зафіксувати як Президент Поршенко та його завгосп Березенко витирають ноги об українське законодавство та Конституцію.

Мені відомо, що проти нас готуються чисельні провокації, в тому числі з застосуванням фізичної сили. Попереджаю всіх “доброзичливців”, що в нас з колегами задіяна державна охорона надана з числа спецпідорозділів СБУ та МВС, і у випадку спроб нашої фізичної локалізації охорона буде діяти адекватно з усіма витікаючими з цього наслідками.

Ми діятимемо виключно в рамках закону і захищаючи закон. Ще раз звертаємось до Президента Порошенка і до ЦВК з закликом негайно скасувати вибори на 205-му окрузі, так як їх результат вже спотворено.

Ігор Мосійчук