Інформаційна війна не менш важлива, ніж збройна

0
98

Повернення з Пісків.

Більше тижня провели з київськими побратимами на передовій як бійці Окрема добровольча чота «Карпатська Січ». Наразі бійці чоти проходять процедуру легалізації при МІністерстві Оборони та реорганізації у свободівську роту вогневої підтримки у героїчній 93 бригаді. Тож наше підсилення позицій було як ніколи доречним.
Українські позиції у Пісках регулярно обстрілювались бойовиками з важкої артилерії та снайперами. Іноди були випадки що було реально стрьомно, коли кулі пролітали так, що чуєш як вони співають, тоді згадуєш усі молитви…
За час що ми пробули на війні з нашого боку двоє “300” і один боєць на псевдо “Лимон” загинув внаслідок прямого попадяння міни в окоп. Натомість нашими був знищений ворожий танчик з кацапами.
У Пісках не лишилося жодного живого місця, село повністю знищене. Спілкувались з місцевими. Вони думають що ми усі “Со Львова”. Тут не ловлять українські канали лише Сєпар-ТІВІ та Російські які людей перетворюють у зомбі. Інформаційна війна не менш важлива ніж збройна. Шкода що наша влада цьогоне розуміє.
Настрій у наших хлопців бойовий. Всі розуміють що війна надовго але в очах у кожного палає вогонь і фанатична віра у перемогу. Наше свято ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ ще попереду. Це буде день коли закінчиться трьохсотлітня війна України з Росією, коли українська нація переможе нашого одвічного ворога фашиську Московську імперію. Цей день ми наближали як могли…

 

Руслан Андрійко