Громадськість стурбована дивовижним зникненням Олени Лукаш

0
77

Посполиті українці стурбовані дивовижним зникненням відомої фокусниці від політики Єлєни Лукаш. Цій дивовижній жінці з клану ригоаналів вдалося півтора року перебувати невидимою для української СБУ, а сьогодні сповістили про її дивне зникнення. Зрозуміло, що врагі-риги (в особі Портнова) звинуватила співробітників ГПУ у викраденні, але ж ми не можемо так огульно кидати тінь на кума президента і усіх працівників Генпрокуратури, тому, вважаю за потрібне, врахувати такі варіанти зникнення обвинуваченої:

– корупційну версію, що вона заплатила гроші для того, щоб її начебто викрали і сховали від слідства одразу відкидаю, адже це кине тінь на усі правоохоронні органи, які намагаються жити по-новому. Шокін, як родич Порошенко не може так підставити свого кума;

– втечі з СІЗО сприяла банда регіоналів, які допомогли втекти бандитці від справедливого суду. Варто викликати на допит Новінського;

– Олена Лукаш володіє магією вищого рівня і левітацією;

– Олена Лукаш 1,5 роки читала Карлоса Кастанеду, і з’ївши пейот, змістила свою точку збірки, перемістила своє тіло в іншу локацію.

Звичайно ж, говорити про те, що на Аскольдовій є купа камер, які можуть розкрити усю картину зникнення обвинуваченої, буде непатріотично (це кине тінь на Шокіна і президента Порошенка), а тому будемо сподіватись, що монтажери СБУ та ГПУ встигнуть намонтувати новий блок-бастер, імовірно містичного жанру, де у головній ролі може бути Єлєна Лукаш з томиком Кастанеди в руках.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here