Гра Ердогана отримала підтримку західних партнерів

0
72

Доброго здоров`я, друзі.

В сільських обзорах знову образувався непростітєльний перерив і хтось може подумать, шо з дідом шото случилося ілі дід шлангує. Ні то, і ні другоє. Просто нєумоліме прибліженіє Нового року видвигає перед економічно активними гражданами множество неприятних вопросів і… Та кому я розказую… Самі знаєте, що таке кінець року, коли за грудень треба надолужити все, що чим ти легковажив протягом року. А у невирішених питань є дурна тенденція множитися і мультіпліціруваться. Потому з наступного року дід планує работать добросовісно і сам собі обіцяє не оставлять ніде хвостів. Діло це привичне, такі обіцянки сам собі даю вже не перший рік. Ну ладно, хватить о сєбе, пора про людей, про світові новості та про ужимки мірових клоунов. Заварюєм собі вкусні напої та уважно втьуплюємося глазами в дєтіще Цукерберга. Не в його новонароджену дитинку, звісно, а в фейсбук – у це ісчадіє інформаціонних технологій, яке краде в нас стільки часу. Ітак.

Маріонєточний суд в ростовському Донєцку заслушує сьогодні Віру Савченко і робить він це з явною неохотою. Етому суду й однієї Наді хватає, а тут іще одна Савченко, котора не уступає сестричці бойовими качествами. Побажаєм сестрам Савченко побільше вредності, хотя куда уж більше…

Кстаті, від дідового чоловічого глаза не ускользнуло те, як гарно вдягнені сестри Савченко і, відімо, це заслуга Вірочки. Яка особливо турбується, щоб її сестра виглядала потрясающе. Це правильно, в бій треба йти веселими, злими і сногсшибатєльно гарними.

Мірове сообющество вніматєльно наблюдають за ходом справи, кращі люди планети виражають Наді своє захоплення та підтримку. Вчора Наді передали книгу цьогорічної Нобелевської лауреатки Світлани Алєксієвич з душевним автографом авторки. Це той случай, коли людина не піариться на резонансній справі, а використовує свою світову ізвесность, щоб привернути до незаконно засуджуваної ще більше уваги прогресивного людства.

Судєбний балаган продовжується, його решеніє заранєє понятно і нікого особо не волнує. Всі понімають, шо рішення всіх проблем в Кремлє, в ларце, і в яйце. А оте яйце давно пора розтрощить, не обращая вніманія на воплі і стєнанія його власника. Бо Надя обіцяє після оголошення вироку розпочати сухе голодування, а знаючи її характер, ніхто не сумнівається, що це не жарт. Дід не в захваті від цього рішення Наді і щитає, що від голодування треба воздержаться – Хуйло того не вартий. Того ушльопка рано чи пізно й так прихлопнуть, після чого всі удівлятимуться, чого його так довго терпіли, позволяя смердіти на весь світ.

Во всяком случає турецький султан Ердоган давно не обращає вніманія на істошні воплі з Кремля, бо добре розбірався в анатомії московського сцарька. І понімає, шо в того рукі короткі, кишка тонка і тестікули дряблі. Тому й чехвостить московського коротишку со всєй положенной султанам планомерной жестокостью. В ответ Хуйло всячеськи кривляється, ізображая з себе крутого вояку і велікого полководца. С целью проізвесті впечатлєніє на світ і устрашить турецького султана, Хуйло грозно насупив брови Шойгу і пошевеліл усами Піськова. Із етіх тєлодвіженій світ має зробити вивод, шо ракети «Калібр» стріляють точно, потому з Москвою лучше нє шутіть. В протівном случає Хуйло за сєбя нє отвечаєт і запретить імпорт з Туреччини не лише помідорів, но і огірків.

Запад наблюдає за ходом турецької партії одобрітєльно хитая головою і врем`я от времені напоминає московському лузеру, шо в нього ще українська партія не дограна. Та дружеськи совітує Хуйлу убираться зі сходу України та чесно признать пораженіє. Путьом полного виконання Мінська-2. Путьонок пораженіє признать пока не готов, тому начав хаотично трепихаться с целью срива Мінська-2 і перекладування вини за етот зрив на хунту. Для цього сіпарітістські банди срочно вивели з состоянія хронічеського запоя і велєлі йти в наступлєніє, пофіг куди. Главноє, шоб хунта начала стрілять і шоб побольше було трупов. І тагда 17 дєкабря, виступая на большой пресконференції Хуйло со слєзами на глазах скаже «Доколє?!». Та переадресує вопрос бундесфрау Меркель, призивая її не вірити більше київському похабніку Пороху, которий подписуючи Мінськ-2 так жестоко обманув Ангелу Хорстовну в її дєвічьїх ожиданіях.

Но хунта оказаласяс смелой і решітєльной та відповіла на актівізацію лугандонських обізян громкими жалобами в Брюссель та Вашингтон. Мастєр бойового трьопа Порох включив своє мастєрство на полну мощь і добряче проїхався по ушам западних лідєров. Шо він їм казав точно неізвесно, но наверняка злобно тикав пальцем в бік Кремля. І здається, мірові лідєри, єслі не докінця готові вірити хунті, то от слова Хуйла сразу і безоговорочно признають брехнею. Євросоюз тут же заявив про продлєніє санкцій проти РФ ще на полгода та думають про їх ужесточеніє.

Аналогічного мнєнія дотримуються і Соєдіньонні Штати. Віце-презідєнт Байден прилетів у Київ, здєлав хунті саячку, но хунта не іспугалася. А бодро отрапортувала про сітуацію, особо напирая на економічні трудності та дружно жалуясь на Хуйла. Потому Хуйло в глазах Америки – чмо, а хунта – хороші, позитивні ріб’ята. Тому в канун Миколая хунта получила від США много разних різдвяних подарунків і може спокійно готуватися до зустрічі Нового року. Разве шо жареного кроліка на столі не буде, хотя многі заказували у дяді Сема іменно це блюдо.

Принімая во вніманіє нєкотору розчарованість злобних політичних подростков з печерських пагорбів, Америка в ліце МВФ дала тим трудновоспітуємим вкусну канхветку. Прийнявши необичне рішення, яке позволяє Києву не вертать Хуйлу 3 мільярда баксов. Не вертать гроші – ето ж так класно. А не вертать Хуйлу – просто прекрасно! І тут даже не стільки грошей жалко, скільки приятно подивитися на обескураженного Хуйла, которий облажался з тим Януковичем, как полнєйший лох.

Роздавши в Києві канхветки і прочі печеньки Запад вопросітєльно дивиться на лошару Хуйла в ожиданії, коли той роздуплиться, шоб вернуть Ходорковському 52 мільярда баксов плюс пеня за несвоєвременну оплату. Хуйло скорчив смішну злобну пику і приказав послати повестку Ходорковському, шоб той нємедлєнно явився в самий справедлівий і об’єктивний в галактіке московський суд. Саме прикольне, шо ватоцефали всірйоз щитають, шо Ходорковський має явитися на той суд, бо так веліт закон і етого хочет Хуйло. Да, так сразу Ходорковський все кине і вилетить із унилої Швейцарії в Москву, шоб сразу на етап. Інтєресно, шо нада ще зробить, шоб ватоцефали роздуплилися і поняли, шо ними правлять дебіли.

ЄС з подарунками тоже не пасе задніх і так виглядає, шо Україна та Грузія можуть вскорості получити безвізовий режим. Така можливість стане реальною вже через півроку, во всяком случаї разні утєчки інформації з Брюсселя свідчать, шо ЄК вже пише проекти соответствующих постанов та решеній. Іногда, щоправда, по дєйствіям хунти создається впечатлєніє, шо наші міністри і діпутати подрабатують під западними посольствами заповнюючи за грошів гражданам візові анкети. І не готові пока отказаться від цього приробітку.

Кремль наблюдає за дєйствіями Вашингтона і Брюсселя тупо вибалушивши глаза, а сьогодні Хуйло особенно тупо вибалушив глаза Медведєва. Которий зараз шото там варнякає, придурюючись умним. Но вже напоров чепухи більше, ніж обично поре його патрон, але в діда нема времені детально розбиратися з галіматйою, яка виходить зараз із рота того брехунця. Но в любом случаї самим уважним слушатєлєм Медведа єсть сам Хуйло, которий послєдоватєльно і методично робить все наоборот, шо би Медвед не зробив, чи не наобіщав. Тому, поскільки Медвед обіщає гражданам жізнь-маліну з разними свободами і соціальними програмами, то логічно ожидати множество прекрасних запретов, які посиплються на голови граждан РФ. А также всячеських економічних та гражданьских ограніченій. На шо гражданє РФ відповідять усілєнієм любві і обожанія Хуйла та повишенієм його рейтинга до 120 процентов. Аналітіки погоджуються, шо на возможне тотальне запровадження візового режиму для всіх іностранців, кроме китайців, гражданє РФ радосно і дружно отреагірують 200 процентами рейтінга любімого народом сцарька Хуйла. А от шо дєлать, шоб рейтінг досяг 300 і више процентов? Етого пока в Кремлі не знають і глубокомислєнно чухають потилиці. Правильний ответ на цей вопрос – дуст.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here