Піарщик Порошенка поширює нісенітниці про дипломатів

0
71

Є такий торговець політичними технологіями і хороший спічрайтер, який нині треться при адміністрації президента України – Олег Медведєв.

Він вже давно незадоволений мною і Майданом закордонних справ. Я так думаю не тому, що його щось не влаштовує по суті, а тому, що ми йому піар Порошенка псуємо. Одни раз він вже вибачався передімною за своє хамство. Але за рік осмілів, і наважився вдруге.
Йому видається некоректною назва “Майдан закордонних справ”. В чому саме не пояснює, але для людей його професії це не головне. Головне – хвилі по воді пускати і напускати туману. Туман ми легко розвіємо.
Бренд “Майдан закордонних справ” придумано мною, але належить він Благодійному фонду “Майдан закордонних справ”. Цей бренд не є моєю одноосібною власністю.
Тому Олег Медведєв може або вибачитися за поширені нісенітниці про те, що цей бренд приватизовано мною. Або може подати свої паспортні дані, і ми зробимо його одним зі співзасновників, що, за логікою пана Медведєва, має вирішити проблему “приватизації бренду”.
Якщо у пана Медведєва є претензії по суті того, що я говорю чи роблю, то треба не за бренди хапатися, а чітко висловитися з цього приводу.
Це, до речі, стосується і трьох моїх ФБ-друзів, які лайкнули писанину Олега.
Це до вас, панове, Taras Berezovets Volodymyr Ariev Solovey Igor

Богдан Яременко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here