Добровольчий рух ОУН готує акції протесту

0
89

Слава Ісусу Христу!
Вчора був насичений день. Зранку в апеляційному суді мали відбутися засідання по справам затриманих 31 серпня. Судити мали ОУНівця, Чоркомівців та свободівців. Практично всі суди перенесли на 15-17 вересня. Добровольчий рух ОУН разом з іншими організаціями проводив пікет біля суду, попередньо я віддав наказ всім структурам руху з`їзжатись до Києва на акції по захисту патріотів та бійців Добробату ОУН. Вчора на півдорозі до Києва бійців чернігівської резервної сотні “ОУН-Північ” зупинили озброїні СБУшники, в жорсткій формі пояснили, що їхати на Київ їм не треба, й під конвоєм відправили назад до Чернігова. Те саме відбулося з полтавською групою активістів Добровольчого руху ОУН, тільки цим не дали доїхати менти.
Висновок: режим Порошенка та режим Януковича нічим не відрізняється.

Йдемо далі… Вчора я отримав довідку про те, що Коханівський Микола “…до кримінальної відповідальності не притягується, не знятої чи не погашеної судимості не має та в розшуку не перебуває”. Можете мене привітати, хоча не знаю, чи надовго таке щастя
А от моєму заступнику, бойовому командиру другу Сивому повезло менше. його вчора у Січеславі затримали менти, бо він, як виявляється, ще й досі в розшуку. Вже відпустили, але, сам факт… Людина, яка не вилазить з передової, безліч разів поранений, “без надії сподіваючись” намагається оформити в складі 93 бригади окрему зведену роту ОУН (і Сивому це зі скрипом, але вдається). Сивого знає вся країна, та влада не може йому пробачити: Гостиний двір, Майдан, Добробат ОУН… Іншої причини, чому мій побратим дотепер в розшуку, я не бачу.
Також вчора з в`язниці на Луганшині відпустили героїчного УНСОвця – бійця бату “Айдар” друга Штефана. КВП визнав Штефана політичним, він уже більше півроку незаконно утримувався у в`язниці, наразі на свободі. “Справедливість є, і за неї варто боротися!”.
І останнє: вчора був о 21.00 в прямому етері на “2+2”. Говорили про вибори на Донбасі. Ненавиджу вибори, і тим більше на Донбасі! КРАПКА.

Микола Коханівський

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here