Державна екологічна інспекція не підлягає реформуванню

0
87

Сьогодні остаточно вирішив, що Державну екологічну інспекцію України не можливо реформувати, її потрібно ліквідувати та створити якісно нову структуру, що вирішуватиме екологічні проблеми в державі.

Ця структура не підлягає реформуванню. Державна екологічна інспекція багато років, на жаль, не виконує покладених функцій. Багато екологічних інспекторів займаються поборами з бізнесу. Корупційна складова на рівні майже 100 відсотків. Десятки повідомлень свідчать про те, що екологічна інспекція не працює, а якщо і працює – це закінчується хабарем. Я бачу єдиний правильний вихід – ліквідувати Держекоінспекцію, і зробити нову структуру, залучивши нових людей.

До робити в новій структурі залучатимуться активні, молоді та мотивовані фахівці. Зокрема, на сьогодні відповідні кафедри існують в кожному обласному центрі при вищих навчальних закладах, працює велика кількість громадських екологічних організацій, які себе зарекомендували.

Люди, які працюють заразі в інспекції, не зможуть продовжити роботу.

Переконаний на 100% , що ми знайдемо достатню кількість кадрів, які по-новому, по-сучасному побачать проблематику, і зуміють зорганізувати так роботу, щоб ми забули, що екологічний інспектор приходить брати хабарі..

Валерій Вощевський

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here