Бійцям "Правого сектору" гарантували неупереджене розслідування подій в Мукачевому

0
68

Щодо ситуації з бійцями Правого сектору, які зараз переховуються.

Я прошу підтримки всіх, хто з ними має контакт. Доведіть моє звернення до них.
Кожен з нас робить помилки в житті. Саме так ми отримуємо безцінний досвід, який потім допомогає нам приймати правильні рішення. В мирному житті ми іноді маємо шанс виправити ситуацію, а на війні неправильні дії призводять до найвищої ціни, яку платить людина-втрати життя.
Я, як і Ви, хлопці з Правого сектору, як і хлопці із “Миротворцю” та інші наші побратими, які зараз на фронті боронять нашу Україну, нажаль знаємо, яка буває порожнеча в душі від загибелі друга з яким ти разом жив, воював і мріяв. Мріяв про те, що ми зможемо навести лад на своїй землі і жити в мирі.
Якщо так склалася ситуація, що Вас втягнули у розборки між контрабандистами і в результаті вся країна з болем відчуває ще одну рану на своєму тілі, то треба знайти мужність вийти із лісу і скласти зброю. Скласти її для того, щоби ми українці, не вбивали один одного. В нас є спільний ворог-окупант. Ми повинні жити заради дня, коли звільнемо свою землю від окупантів і почнемо працювати над відбудовою України, про яку ми мріємо.
Я не припиняю вірити, що Ваша мужність і рішучість, яка захищала Вас на фронті допоможе прийняти правильне рішення.
Я особисто Вам гарантую неупереджене розслідування обставин цієї ситуації. Покарано буде всіх, хто на це заслуговує, в тому числі і недоторканих. Я мав розмову із Головою СБУ Василем Грицаком, він прагне мирного завершення ситуації, і готовий надати гарантіі Вашої безпеки. Більшість з Вас знають, чого варті слова бойових побратимів.
Прийміть правильне рішення і живіть із Честю. Тому що у смерті честі немає.

Андрій Тетерук