Авторитет Росії стрімко знижується через бомбардування Сирії

0
74

Доброго здоров’я, друзі!

Дєдушка продовжує дєжурство на стражі мірового порядку, зорко наблюдая за ужимками мірових клоунов, виділяючи з проісходящих собитій раціональноє зєрно. Спокійно та впевнено вмощуємося коло комп’ютерів і з наслаждєнієм отсьорбуючи каву чи чай, знакомимся із очередним сільським дайджестом мірових новостєй. Ітак.

В ростовському Донецьку продовжується долгоіграюща тягомотіна под офіціальною назвою суд над Надєю Савченко. Інтрига моменту – чи наважиться суд визвать самого прикольного із лжесвідєтєлєй, предводітєля лугандонських дятлов, нашого всєобщого любімца Плотніцкого. Адвокати вже злорадно потирають руки, предвкушая допрос етого гіганта мислі. Но не факт, шо такий допрос состоїться – даже кремльовським скудоумцам ясно, шо випустити Плотніцкого на той суд значить обеспечить окончатєльну діскредітацію процесу. І одночасно подарувати українським соціальним мережам мегатонни чистого щастя. Наблюдаєм.

Судорожні попитки московського царька визвать к сєбе любов та обожаніє прогресивного человечества путьом бомбардіровок сирійських пісків однозначно провалюється. Світова громадськість дивиться на ці потуги з нескриваємим сарказмом і крутить пальцями коло скронь. Бомбардіровки продолжаються, побед нема, глузливий регіт пентагонівських генєралів посилюється. Хуйло псіхує і похоже діло йде до засилки в Сирію сухопутних войск. Хоча Хуйло клятвено обіщав цього не робить. І єслі це проізойде, то можна щитать, шо красіва двохходовочка ЦРУ і Пентагона увінчається блєстящим успехом.

Дід думає, шо іменно грязниє мислішкі чи варто посилати в Сирію войска занімають в посліднє врем’я Хуйла, котрий всьо єщо колєблєтся. І не знає, чи варто іспользувать як повод недавній теракт проти авіарейсу Когалимавіа. По ідєє, такоє крутоє чмо, як Хуйло, не должен проглатувать нанєсьонную тірарістами обіду. Но воно мовчить і ніяк на загибель граждан РФ не реагірує. Хотя от по поводу збитого малазійського боїнга, в якому російські гражданє не пострадали, виступав у прямому ефірі посеред ночі, питаясь убідить Обаму, шо він там ні при чом. А от нащот загиблих зємляков-петєрбуржцев, помалкує в тряпочку.

Мірова закуліса вніматєльно наблюдає за душевними тєрзаніями Хуйла і похоже намерена його всьо же спроворцірувать на безумну авантюру з сухопутной операцієй у Сирії. Іменно поетому западні страни по очереді подбрасують докази, шо то був не нещасний случай, а теракт. Не даючи Хуйлу возможності спустить діло на тормозах.

Пока шо реакція Хуйла на трагедію з рейсом Когалимавіа була рефлекторна! Коли Хуйлу доложили, шо самальот розбився, Хуйло дурашліво улибнувся і сказав: «Вот і ватнєнько». Та приказав “Запретіть!”. Послє чого дорогіх россіян позбавили законного права нажираться в Єгипті на Новий год в драбадан. Ето свірепе рішення вже визвало в Росії глухе роптаніє, яке зливається з передсмертними стонами помираючих турфірм в зловісну какофонію. Для повного щастя не хватає ще цинкових гробов з Ближнього Востока. Давай, Хуйлуша, не стісняйся.

Тєм временєм надєжда і опора Хуйла на міровой аренє – БРІКС – заражений «животворящей» енергієй російського предсєдатєльства, починає тихо подихати. До непрекращающихся катаклізмов на китайських фондових біржах додається внутріекономічна та внутріполітична криза в ще недавно вполнє себе неплохо чуствующій себе Бразилії. Мало того, шо там началися масові заварушки, які требують отставки презідєнтші Ділми Руссефф, котора фактично є Фйодоровною в юбці. Так іще й економічна ситуація розвивається там якто не очень. Ділма, відімо, сообразила, шо з Хуйлом каші не звариш і запідозрила Хуйлушу в хреновій кармі. Тому в дусі самого нізкого коварства осудила дєйствія Росії в Сирії. От де Сирія і де Бразилія? І нахрена Ділмі патякати про сирійські діла Хуйла, хто її за язик смикав? Разгадка тут проста та незамислувата – Бразилія рішила резко повернути оглоблі в бік проклятої Америки та активно проситься в Трансатлантичне економічне НАТО. Яке буде створено з 1 січня 2016 року. Там же крутиться і Китай, активно обхажуючи Європу і Америку соблазнітєльними предложеніями. Індія та ЮАР тоже не отстають, бо понімають откуда й куди вітер дме. І лише Хуйло остається в гордом і глупом одіночестве, наслаждаясь послєдствіями санкцій. Но Хуйла ніколи в Трансатлантичний економічний союз і не позовуть. Бо за шо би отой неудачник не взявся,люба організація превращається в Тайожний союз.

Осознавши, шо діла складуються не так прекрасно, як ожидалося і предчуствуя, шо дальше буде єщо хуже, Хуйло похоже рішив предпрінять очередну безуспешну попитку якто договориться із Западом. Прямо іти і здаватися Хуйло стісняється, тому движеться окольними путями. Окольні путі предусмотрітєльний Запад оставив йому через Фінляндію, презідєнт якої Саулі Нііністьо вже не раз виполняв для Запада весьма щекотліві порученія. Вспомнимо, як він неожиданно змотався до Хуйла у Сочі в самі драматичні моменти війни. Після чого стрілянина в зоні АТО удівітєльним образом прекратилася. Подавивши в собі дєвічью гордость, московський царьок послав учора в Фінляндію свого доверенного опричника Сірожу Іванова. Фінчики не отказали і сам факт, шо «нев’їзний» на Запад Іванов був прийнят фінським презідєнтом, весьма красноречів. І означає всьо шо угодно, лише не самодєятєльность Нііністьо.

Про шо вони там говорили – неізвесно. Но із короткого офіціального сообщенія Кремля про цей візит ясно, шо фінський презідєнт не упустив возможності, шоб подколоть московського гостя, запитавши в нього чи трудно жить под санкціями. «Трудно» сумно зітхнувши сознався Іванов. Та гордо продовжив – «Но ми нікагда нє станєм на калєні і нє будєм просіть іх отемніть». «Ну да, ну да…» – посочуствував Іванову Нііністьо і загадочно улибнувся. Послє чого закрився в кабінеті та попросив связать його з Берліном і Вашингтоном. Наблюдаєм.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here