Аваков почав збір компромату на відомого журналіста

0
82

Розповідаю про ще один сценарій, розроблений з метою моєї дискредитації.

Як відомо, Аваков організував незаконний збір інформації про мене, стеження та прослуховування телефонів. Одним з елементів кампанії є незаконний збір інформації про мої авіаперельоти. Зокрема, у підготовленій Авакову довідці наведено всі мої маршрути, зібрані в аеропорту Бориспіль. При чому, з невідомих мені причин, у довідці відсутня дата мого повернення до Києва зі Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Це дало підстави розкручувати сценарій, що насправді з Цюриха я не повертався до Києва, а літав зустрічатися в Куршевель з Костянтином Григоришиним, після чого повернувся до Києва чартерним літаком. Я не марю – це озвучий у себе на фейсбуці Андрій Герус, в минулому – член НКРЕ за квотою Бориса Ложкіна. Аналогічний вкид робить і депутат Мартиненко з “Народного фронту”.

Так от, панове Аваков, Мартиненко, Ложкін, Герус, Тищенко, Волох та їм подібні. Більш відвертої маячні вам не вигадати. Всесвітній економічний форум у Давосі закінчився 24 січня ввечері, і я був присутній на заключній промові, чому є десятки свідків. Весь день 25 січня, тобто неділю, я провів у Давосі з заступником керівника “Нафтогазу” Юрієм Вітренком, бо ми каталися до вечора на лижах (скіпас коштував десь 60 франків), після чого я приїхав у Цюрих потягом, поселився у готелі “Марта” (номер близько 100 франків), зустрівся з швейцарською журналісткою Катериною Босс і зранку 26 січня вилетів у Київ. Я зараз не в Києві, тому не можу перевірити, чи зберігся у мене посадковий талон на рейс Цюрих-Київ на 26 січня. Але вже зараз можу навести інший доказ – це дані моїх перельотів згідно з програмою накопичення миль “Панорама Клуб”. 26 січня, тобто в понеділок, ранковим рейсом я прибув до Києва саме з Цюриха, в жоден Куршевель я не літав та приватним літаком не повертався.

Корупціонери, яким я оголосив хрестовий похід, скаженіють від того, що не мають на мене впливу, і роблять одну провокацію за іншою (згадайте вчорашню брехню про те, що я не заплатив податки – а я, дурень, їх якраз заплатив!). Тому я звертаюся до всіх небайдужих друзів, які обрали боротьбу з корупцією своїм покликанням. Насувається вирішальний момент: або ми усунемо їх від влади, або, використовуючи спецслужби, піар-шахраїв та брудні гроші, вони знищать нас кожного поодинці, аби далі грабувати державу.

Сергій Лещенко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here