Антикорупційне бюро має розглянути справу Ситника

0
58

Не стало новиною сьогоднішнє призначення Голови Антикорупційного бюро.

Наявність чотирьох кандидатів мало створити уявну прозорість і альтернативність у виборі кандидатури.  Те, що троє з чотирьох кандидатів мали корупційне минуле, ніяк не вплинуло на присутність останніх у списку претендентів.

Цікаво, що назначений Артем Ситник,  був адвокатом прокурора Бабенка пов’язаного з викраденням Гонгадзе  і є людиною, яка знає про корупцію все з власного досвіду. Те, що Ситник фактично приймав участь у незаконному звільненні депутата-вбивці Віктора Лозинського , говорить багато.

Чи буде колишній начальник слідчого відділу прокуратури Кіровоградської області “пройшовший через Крим і Рим” тепер, на посаді  голови Антикорупційного бюро,  боротись зі своїми поплічниками?

Питання риторичне, і повинно бути адресовано президенту. І взагалі, я думаю, що доречно було б новому голові Антикорупційного бюро, першим ділом, на новій посаді розслідувать особисту справу Артема Ситника, тобто себе.

Останні дії президента викликають багато питань, які мають бути перевірені на наявність корупційної складової. Сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що Антикорупційне бюро втратило свою об’єктивність та перетворилось на черговий фарс провладної верхівки.

Роман Засуха для ІНФОРМАТОРа.