Політична кар'єра Луценка може призвести до нових заворушень

0
79

Доброго ранку і доброго дня! П’ятниця!
Слава Україні! Слава Героям!

Життя продовжується. Коли чогось чекаєш час тягнеться мов гума, коли щось радісне трапляється, все так миттєво проходить, а потім знову чекання. Не просто так у східній боротьбі вчать чекати слушного моменту, а потім вдарити всіма силами, які підготували та накопичили. Тільки тренуймося та збираймо сили.

Порушенко видав вступ в Радбез ООН, як величезну перемогу, отримання не летальної зброї , як велику свою заслугу. А все пусте, як і його правління. Знову те саме надування щок. І знову ті самі граблі, Луценко проштовхують у генпрокурори. Чорного кобеля не відмити до біла, яким був Порушенко таким і зостався. Нічого він не буде міняти. Не зможе, натура така. Тому еволюція перейде в революцію тільки час потрібен. Соціологічні закони. Не обов’язково революції криваві. Порушенко боягуз, тому збіжить сам. Керенський не довго шукав платтячко. Головне не розпорошувати сили.
А Америка Росію дотискує. Там зараз йдуть перемовини, кого ж поставити нащадком Путіна? Вірніше на зміну Путіну. Все вирішує Американський ОБКОМ.
Тож життя йде своїм ходом. Головне гребти веслами.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here