Агітація регіоналів атакує Одесу

0
67

Тут на минулий пост про Боровика та Ківалова написали, що я засліплений почуттям бажання йти владу оббріхую таку чудову партію БПП та її представника Боровика, котрий ну ніяк не користується ресурсом Саакашвілі, який так піарив у Чернігові представника Порушенко в депутати.
Люди Ви що? Вам Свобода дошкуляє? А Ви не бачите, що робить Порушенко? Вже Американці у розпачі від безсоромності та брехливості Порушенко. Ви кажете Кіівалов занапастив та заплямував Бідного Боровика? Ні, він віддав йому голоси регіоналів Одеси.
Але взагалі, чи можна заплямувати тих, хто поряд з Порушенко? Боровик так красиво розповідає! А ви забули, як красиво розповідав Порушенко на виборах?
Люди схаменіться!! Боровика вигнали з кабміну за його популізм та брехню, та те що він безсоромно намагався протиснути порошенківську лінію в економіку. Вам мало Демчишина та Ложкіна в енергетиці???
Дивно чути, коли мені кажуть що я будь кого ладен завалити та оббріхувати аби у владу попасти. Я добре розумію свої шанси, не маю таких виборчих ресурсів, щоб потрапити у місцеву владу. Ви просто приїдьте та побачите скільки у нас тут реклами від БПП та Минулих регіоналів, від Кернеса друга Порушенко. Людям знову пропонують повсюди регіоналів. І це завдяки порушенко. А Боровик таке саме , тому Порушенко його двигає у владу.
Одесити то ваш вибір. Чекайте покращення. Ви від Саакашвілі начекалися? Зняли прокурорів і куди їх відправили? В інші області, а Вам пришлють нових а по суті тих самих. Весь крик Саакашвілі та популізм показний. Він торує дорогу порушенко та регіоналам. І не обманюйтеся , американці підтримували не Саакашвілі а реформи, які він обіцяв. Тільки його обіцянки від порушенко. А чого вони варті Ви ще не здогадалися?
А Вам кажете Свобода в дошкуляє? Тоді отримаєте повне по не хочу. Прощавай Одеса… Живіть з Ківаловим та Боровиком. Давно я не був в Одесі, і ще довго не буду. Раніше хоч було ясно, що то регіонали заграбастали Одесу, тепер вона сама себе їм здасть. Гуд бай Одеса.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here