Провладні канали почали акцію цькування націоналістів

0
91

Вперед до диктатури!

Порошенко став президентом за рахунок скандальної заяви. Він оголосив всіх наймужніших патріотів, що вступили в бій з «Беркутом» провокаторами. Саме ці сміливі люди становили небезпеку для режиму Януковича. Саме вони підняли хвилю повстання і повалили диктатора. Але 1 грудня та 19 січня Порошенко зацькував їх назвавши провокаторами – його заяву тиражували по всіх ЗМІ, багато з яких були підконтрольні Януковичу. Він розумів, що на цьому можна пропіаритись.
Діючи в такому ж напрямку Порошенко, будучи обраним президентом, досягав все більшої влади, прибираючи небезпечних противників – радикалів (на спинах яких він, власне, і отримав владу).
Ми віримо, що маємо власний погляд. Але думку ми маємо лише ту, що нам нав’язало ЗМІ. Саме пропрезидентські канали поступово почали акцію цькування націоналістів. Зовсім за короткий термін ми повірили, що Правий Сектор – бандити, «торнадо» – мародери, «Айдар» – наркомани і торгівці зброєю… Лише пару батальйонів змогли «пропєтлять». Але це не надовго. В той же час почали діяти правоохоронні органи і спецслужби. Президент відразу почав саджати патріотів. Більшість добровольців повертаючись з фронту потрапляли до в’язниці. Ми не знаємо сотні імен, що зараз сидять по тюрмах (скажімо з батальйону «Айдар»). Зацьковано організацію «Реванш», відкрито ряд кримінальних справ зфабрикованих проти 18-літніх пацанів, звинувативши їх в співпраці з РФ. За що? За те, що кидали торти у вітрини магазинів “Рошен”. Ми не знаємо про сотні інших героїв , що зараз переховуються від нинішньої влади. Їх подано в розшук за вигаданими звинуваченнями. Адже нас це не цікавить. Чому? Тому, що це не показують провладні ЗМІ.
Влада реагує миттєво, коли завалять ватника (Бузину), чи розстріляють вбивць людей на Майдані (Віта Заверуха та ін.). «Я вимагаю довічного ув’язнення тим, хто кинув гранату під ВР!» заявив Яценюк. Справу ж по розстрілу небесної сотні по тихому зам’яли. Собак Януковича мало того, що не посадили, вони досі працюють в правоохоронних органах. Зрештою,коли останній раз правоохоронні органи арештовували якого не будь ватника? Завжди немає якоїсь санкції, з документами не все в порядку, слідчі захворіли… Адже Порошенко знає, що ватникі несуть небезпеку лише державі, а патріоти йому особисто. Щодо вбивць Небесної Сотні, то вони служитимуть так само віддано йому, як колись Януковичу. Так само розстрілюватимуть патріотів, коли вони піднімуться проти Порошенка.
Президент зміг повернути суспільну думку що до патріотів. Всі вони віримо ми, грають на руку комусь іншому. НАс в цьому переконали. За Свободою та Правим Сектором стоїть Коломойський, за Азовом – Тарута. За іншими стоять росіяни. Адже Путін використовує патріотів, в своїх цілях. Це видно з будь якої акції. Адже будь яка акція протесту – це провокація, а значить вигідна Росії. Обиватель, навіть журналіст вірить, і шукає підвох в кожному ряжаному в камуфляж. Яка різниця, що ти на милицях чи без кінцівки. Мітингуєш? Кидаєшся на ВР? Проти влади? Явний провокатор. А значить агент кремля.
Нам, патріотам, відомо – аби конкурувати з тими чи іншими олігархами (Коломойським, Тарутою, Порошенком) доводиться використовувати всі можливості, всі гроші, всі установи (навіть МВС). Всі хто сам по собі, давно вже у в’язниці. Але це не привід сумніватися в щирості наших почуттів. Адже з тоталітарним режимом, місцевими князями, та старою правоохоронною, корупційною, чиновницькою, клановою системою можливо вести війну використовуючи всі засоби, будь чию зброю і будь чию кришу. Але навіть йдучи на такі страшні компроміси патріотичному рухові скоро настане кінець.
В останні місяці диктатор зрозумів, що може починати дотискати ситуацію що до патріотичних сил. Обмежено чи скорочено більшість добровольчих батальйонів (хто лишився завтра охоронятиме ВР, або буде звільнено). Ряд політичних діячів та добровольців, що ще втрималися від репресій раніше тепер теж зіштовхнулися з свавільними арештами та репресіями як такими. Купа кримінальних справ на бійців тих батальйонів, які ще тримали нейтралітет і не потрапляли з тих чи інших причин під каток репресивного апарату. Хлопців висмикують з лав їхніх батальйонів і фабрикують кримінальні справи. Кожна акція протесту є приводом до чергових репресій. Хто б там не кидав гранату під ВР це сигнал до репресивного апарату діяти. Зрештою, найвигіднішим кидок гранати був для Порошенка. Цього разу було арештовано ряд патріотів, які відрізнялися особливою чесністю і непохитним авторитетом. Арештовуючи їх ЗМІ продовжують коментувати: «Чітко прослідковується російський слід». Або сотні раз запитують різних діячів «як ви гадаєте, чи може Путін діяти через наших патріотів?». Ми не віримо, що Путін може діяти, через українських патріотів, але коли почуємо сотий раз таке запитання у нас закрадеться думка: «Можливо й може…». Ми вже не сильно то й віримо в чесність цих героїчних, сміливих, завзятих хлопців, які боролися на Майдані та на Сході… і почали боротися проти Порошенка. Ми забуваємо, про зраду уряду і президента, ми фокусуємось на наклепі.
Один з таких хлопців потрапив під роздачу після сумнозвісної гранати під Верховною Радою. Керівник патріотичної організації Чорний комітет, що відзначився під час Революції та на фронті Богдан Тицький був нахабно викрадений силовиками. Його знали всі неймовірним бажанням не законтачитись з жодними баригами. Він принципово не брав бабки у політиків і не підтримував жодну політичну партію. Є такі дивні люди.Тому його, за “Реваншом”, звинуватили у співпраці з РФ. До хлопця застосовувалися тортури і коли патріота привезли в суд у рідних захолола кров від побаченого. У хлопця були чисельні переломи і це лише верхівка айсбергу, що було видно від знущань оперативників. Прямо на суді Богдан втратив свідомість. Зараз Тицький перебуває в лікарні. Не дивлячись на страшні катування Богдан все ж не дав покази, що з нього вимагали слідчі. Він не зізнався, що є агентом російських спецслужб і за попередньою змовою підірвав міліціонерів. Як читач може припустити, не багато хто зможе в цьому не зізнатися після такого випробовування, а значить менш сильна людина “потече” і знову кине тінь на ту, чи іншу патріотичну організацію. Але найбільше обурює в цій справі те, що правоохоронні органи не бояться показувати Богдана на люди. При режимі Януковича мусорам після таких знущань доводилося добивати затриманого і закопувати тіло десь на околиці міста. Зараз же їм навіть не соромно. Порошенко не боїться показувати своє звіряче лице. Навпаки! Диктатор наголошує таким чином, що піднявши голос проти нього, ви отримаєте тижні мук і роки ув’язнення.
Порошенко неухильно веде країну в прірву по шматкам здаючи її ворогу. Це можливо лише при повному винищені патріотичного руху, що активно впроваджується. Саме тому скоро Україна порине в нову Революцію, а не через задум Путіна (хоча і йому це теж вигідно). Про вигоду Путіна Порошенко наголошуватиме до останніх своїх днів правління, тому не забуваймо про це, коли почнеться нова хвиля повстань. А сьогодні не будемо забувати про сотні арештованих патріотів та тих, хто в розшуку. Адже у них так само немає адвокатів, грошей і явочних квартир, де можна переночувати, як і колись перед початком революції проти Януковича. Вони знову сам на сам з режимом. І цього разу наш обов’язок підтримати їх зараз, а не тоді, коли їх розстріляють на Майдані.

Олексій Середюк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here