Росія не збирається міняти Сенцова та Савченко на полонених офіцерів

0
105

Доброго ранку, мої бадьорі дівчатка і хлоп’ятка!

Вчорашній день був насичений з точки зору різних собитій, тому без особих предісловій одразу заварюєм свої улюблені ранкові напої, без яких в Україні немислимий початок робочого дня. І якщо ви вже заварили собі каву, або чай, то й дід валандатись не намерен. Приступаєм.

“Двадцаточка” – це той срок, на який твердо можуть розраховувати всі слєдаки, обвінітєлі і судді, які причетні до діла Сєнцова – Кольченко. Маятник не може рухатися лише в одну сторону безкінечно, колись він зупиниться і понесеться назад со страшной силой. І сила ця буде тим сокрушітєльнєє, чим далі відтягнуть маятник Хуйло із своїми холуями.

Дід переконаний, що Сєнцов і Кольченко повернуться додому значітєльно раніше винесеного їм приговором сроку і їхнє подальше життя сложиться щасливо. Вони напишуть цікаві книги, а може й знімуть увлєкатєльне й глибоко повчальне кіно. Яке буде обов’язковим к просмотру у всіх школах Росії, щоб на покоління привить у них отвращеніє до теперішніх злочинів кремльовської кліки. Глибоке і щире покаяніє за грехі отцов – ось єдиний шлях до спасіння Росії. Не буде покаяння, то Росія упокоїться на смітнику історії, де вже покояться всякі Шумери й Урарту та десятки прочих ублюдочних государств, ошибочно мнивших себе пупом мірозданія.

Поведінка Сєнцова й Кольченко в “суді” достойна всілякого захоплення. Героїчні й незламні хлопці, дід віртуально тисне обом руки. А може колись доведеться потиснуть і особисто. Можливо, тоді дід якраз закінчуватиме четвертий чи п’ятий том “Історії України від діда Свирида”, останні параграфи якого ізлагатимуть події нашої з вами сучасності. І там знайдеться достойне місце і для Сєнцова з Кольченко, і для Наді Савченко, а також для десятків других сучасних героїв, на прикладах яких виховуватимуться покоління безстрашних і гордих українців. Бо ми рухаємося вперед, сміливо й твердо дивлячись у майбутнє. В той час, як ведомая Хуйлом Росія намагається прокрастися в будуще із протівоєстєственно звихнутою назад головою. Безперспективна затія і гарантований історичний тупик.

На тлі вчорашнього безпредєла з Сєнцовим і Кольченко активізувалися розмишлєнія з боку разних, в тому числі і уважаємих дідом, наблюдатєлєй нащот того, шо Хуйло таким образом збирається обміняти Савченко й Сєнцова на двох своїх ГРУшників, Алєксандрова й Єрофеєва. Дід, по зрелому размишлєнію, прийшов до висновку про малоймовірність такого варіанту. Всьо-таки вже більше року вніматєльно ізучаю нашого подопитного пацієнта Хуйла і результати ісслєдованій показують, шо торгуваться Хуйло може лише нащот чогось для нього существенного. А Алєксандров з Єрофеєвим ніякої особої ценності для Хуйла не представляють. Болєє того, Хуйло наверняка щитає, шо вони самі винуваті, раз дали захватити себе в плєн. І єслі би хунта в приступі велікодушія вздумала просто так вернуть ГРУшників у Росію, то проти них нємедлєнно началось би слєдствіє, а трибунал впаяв би їм сроки за ізмену родінє і видачу воєнних тайн. Отже Алєксандров і Єрофеєв предметом торгу з Хуйлом служить не можуть по причині їх крайнє нізкой риночной стоімості.

Торгуваться Хуйло може нащот глобальних вещей, тіпа повернення в Велику сімку та зняття санкцій, но це абсолютно безперспективний торг. На цю тему з Москвою ніхто даже разговарювать не стане – вердікт мірового сообщества Хуйлу винєсєн і обжалованію вже нє подлєжіт.

А нащот Єрофеєва і Алєксандрова – судить їх треба, але не питаться превратить суд у пропагандистський фарс. Єслі Хуйло не признає їх воєнноплєнними, значить вони терористи і судить їх треба, як терористів, строго по букві закону. Ми ж таки правова держава, а не якась Рашка-говняшка (с).

В общем і целом, найбільш імовірним варіантом повернення в Україну наших полонених є не якийсь подковйорний торг і не добра воля Хуйла (якої нема й не буде і про це детально та красочно може розказати на примерах із сімейного життя Людмила Путіна). Єдиним імовірним варіантом звільнення полонених залишається крах путінського режиму, котрий не такий уже і прочний, як комусь може здаватися. Тому обрана коварним Западом політіка существенного ухудшенія жізнєнних условій привикших к розкоші путінських пріхлєбатєлєй являється правильною. Градус недовольства там постєпенно росте, постєпенно визріває поніманіє, шо єслі би не Хуйло з його дурацьким Кримом, то жізнь і дальше була б прекрасна й радосна. Сам Хуйло усілєнно помагає Западу поширюючи санкції вже на всі слої народонасєлєнія РФ і питаясь видать свій лічний провал за священную войну всєй Росії з обступившими її врагами. На зибку дорожку став товаріщ Хуйло, бо запливший жирком російський обиватєль з похмілля буває нєпредсказуєм.

Хуйло, як це буває х рехнувшимися старими похотлівцами, увльокся екгібіціонізмом, котрий в його случаї виражається в організації всячеських виставок достіженій народного хазяйства і запрошенні на ті виставки разних міжнародних дєятєлєй. Мол, пасматрітє какая у меня наноштучка імеєтся. І тішиться, дуралєй, фантазіруючи про проізведьонне впечатлєніє. Вчора на одній з таких виставок достіженій російського авіапрома Хуйло зустрівся з наслідним принцом Абу Дабі, а также з його велічеством, мяліком Йорданії Абдаллою ІІ. Обидва араби являються фанатами самольотіков і не пропускають подобних виставок, де б вони не проходили, так шо ніяких далєкоідущих виводов із їхнього посєщенія виставки робить недоцільно. Просто прилетіли хлопці в Москву на воєнні самольотіки подивиться.

Хуйло нємедлєнно воспользувався нагодою, шоб відвести кожного в укромний уголок і краснєя та смущаясь показать йому нєчто. На арабів ето нєчто особого впечатлєнія не проізвело, обидва являються професіональними льотчиками, воспитанними у не в пример болєє технологічно розвинутій НАТОвській авіашколі. Хотя й наговорили Хуйлу компліментів, но нада знать людей арабського востока – для них висказать вітієватий восторженний комплімент так же просто, як для ватніка висморкаться в занавеску.

Но в случаї з Абдаллою ІІ діда інтєресує, чи пригласив йорданський король Хуйла в Йорданію з візітом. Діло в тому, шо в Йорданії, на кордоні з Ізраїлєм, на місці висохшого ще в древності русла річки Йордан є відома всім християнам святиня – Baptism site. Тобто місце, де Іоан Хреститель хрестив Ісуса Христа. Там понастроїли разних церков і туда приїзжають паломніки з усього християнського світу. А великі грішники особливо люблять туда їздити перед смертю. Як розказував колись дідові достопочтєнний Зайдун аль-Джамаль (да ніспошле на нього Аллах свої милості), у 2007 році замолювать гріхи в Йорданію прилетів Боріс Ніколаїч Єльцин. Довго там молився, гріхів у старого було чимало, а потом вернувся в Москву і тихо вмер. Послє того случая глави християнських держав воспринімають запрошення йорданського короля з нєкоторой настороженностью. Про шо там точно розказував Аблалла московському царьку в точності неізвесно, но міміка Хуйла на разних фотографіях мінялася по ходу встречі. І прогресірувала від самодовольної улибки до настороженной подозрітєльності. Хуйло даже попитався рефлєкторно собі мошонку лівою рукою зажать, шо всігда є признаком його крайнєй встревоженності.

Тривог у Хуйла додається, а попереду його жде малоприятна поїздка в Китай, де нічого для нього харошого він не почує. Доведеться, як обично, брехать про очередной прорив у російсько-китаском сотруднічестве, но не уточняя хто куда прорвався. Потом Хуйло полетить в Нью-Йорк защищать вконєц перепуганого клоуна Чуркіна від нападок Саманти Пауер, а заодно поведать міровим лідєрам, шо всі вони підараси. В Нью-Йорку ж мірові дохтора проізведуть Хуйлу врачебний осмотр, в часності Нормандське тріо терапевтов готовить для нього клізми увеліченной вместітєльності та збільшеного діаметру. Бо Хуйло не виполняє взяті на себе обізатєльства.

Хуйло привично брехатиме, шо он ні при чом, шо це коварна хунта не хоче разговарювать з міром животних в ліце сіпаратістських дятлов. На шо Порох з полним основанієм відповість наглой ухмилкой, особо упирая на факт самовольного проведення сіпаратістами нелегітимних виборов 18 жовтня та 1 листопада. Меркель та Олланд будуть Пороху поддакувать, а потом строго потребують в Хуйла отмінить оті вибори і привести ізбіратєльний процес в соответствіє з законодавством України. Хуйло привично забикує, начне впиратися і таким образом провалить свій же план легітимізації інородних структур в політичний організм України. У Хуйла всігда так – він задумає якусь херню, світ потребує від Хуйла оту херню нєукоснітєльно виполнять, у впертого Хуйла тут же западає клямка і він начинає упорно бороться із собственним замислом. І херня благополучно провалюється под тихоє ржаніє міровой закуліси.

Все, друзі, на цій ноті дід змушений прервать вещаніє, бо нада їхать на роботу, а перед тим заїхать у лікарню. Потому строго-настрого забороняю вам хворіти і вкотре закликаю вести здоровий спосіб життя. Дідові надоїло їздити по аптєкам та лікарням, вислуховуючи від заболівших ахінєю про погану екологію як причину їхніх нєдугов. Авторитетно заявляю – в Україні чудова екологія, но вона распространяється лише на тих, хто береже здоров’я та займається спортом.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here