Сергій Думчев виявився причетним до пожежі на нафтобазі

0
89

10 фактів із життя Сергія Думчева

1. 45 років. Народився у Києві. Закінчив Одеську мореходку.

2. У 1992 році створив у Одесі один із перших кооперативів. Займався пошиттям одягу. Потім – возив товари з Росії і до Росії.

3. У 2007 році заснував банк «Преміум». За деякими даними, ця структура входила у орбіту «донецьких». Кажуть про «конверти» і відмивання коштів. Думчев це відкидає.

4. У 2010 році змушений був виїхати з України. Причина – звинувачення януковичів у його причетності до фінансування передвиборчої кампанії Юлії Тимошенко. Принаймні, так каже сам Думчев. «Мені хочеться пристрелити Януковича», – каже він.

5. Сергій Думчев стверджує, що у 2013 році був одним із фінансистів Євромайдану, за що і потерпав від МВС і СБУ.

6. Інформацію про кумівство Віталія Ярема і Сергія Думчева активно тиражують у мережі. Однак наразі жодних підтверджень цієї інформації немає.

7. На парламентських виборах 2014 року балотувався до Верховної Ради за списком партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» (№20).

8. У 2015 році з’явилася інформація про причетність Думчева до скандальної фірми БРСМ. Пам’ятаєте, під Васильковом була страшна пожежа на нафтобазі? Так от. Думчева називали фінансистом схеми, яка діяла у цій компанії.

9. Розлучений. Живе у цивільному шлюбі. Має трьох дітей.

10. У Сергія Думчева найдорожча виборча кампанія серед усіх кандидатів у мера Києва. Після кампанії 2015 року він, певно, залишиться у пам’яті киян як людина, яка по-дурному тринькала мільйони на борди і телерекламу.

Сергій Руденко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here