Зрада революції породжує месників

0
107

Стріляють. І будуть стріляти.

Коліївщина попереду.
Днями недалеко від нашого будинку на Лісовій розгорівся справжній бій. Із автоматними чергами. Гранатами. Згодом виявилося, що перестрілка була між патріотично налаштованими молодими людьми і колишніми беркутівцями. Одразу ж приспіла мєнтовська версія, про ніби-то пограбування АЗС, згодом всім показали очевидно по садистськи вибиті свідчення. Потім міністр МВС суворо сказав – відтепер жодної патріотичної символіки на номерах. Потім заборонять вишиванки, чуби і гасла: «Слава Україні». Це і називається контрреволюція.
Зрада революції Гідності і шалена контреволюція негідників, грабунок країни олігархами і владцями, безнаказанність вбивць Героїв, прогнозовано породить месників. Влада не садить катів-беркутівців, тоді правосуддя нестимуть люди, з очей яких не сходять кадри мєнтовського свавілля у зимку минулого року. Ця кров на руках міністра МВС, який непровів перелюстрацію особового складу і не притягнув до кримінальної відповідальності негідників беркутівців.
Не відбувається деоліхаргізація – горітимуть маєтки.
Не йде люстрація. Сміттєві баки ще здадуться дитячими пустощами. Який вихід у громадянина який рік тому пішов на Революцію, а тепер є свідком її зради. Мільйони українців відчувають зраду, тисячі готові захищати ідеї революції. Нині влада готова кидати їх всіх за грати та вистрілювати. Нині парад контреволюції негідників. Тоді нехай не дивуться появі нових Кармелюків, Довбушів, Гонт та Залізняків. Постріли по країні це наслідок злочиної бездіяльності та такої ж злочинної діяльності нинішніх владців. І цих пострілів не заглушити репресіями. Репресії лише пришвидшать нову хвилю Революції.
У препарованій в ЗМІ картинці мене вразила історія про участь «в націоналістичному бандформуванні» учня-відмінника. Таких відмінників ідеалістів, які повірили в зміни в країні – тисячі. Це не мажори, не дітки судів і прокурорів, що загорають по Мальдівах – це майбутнє козацької України. А тим хто знову каже про бандитів відповім Тарасовим:
«Гайдамаки не воины —
Розбойники, воры.
Пятно в наший истории…»
Брешеш, людоморе!
За святую правду-волю
Розбойник не стане,
Не розкує закований
У ваші кайдани
Народ темний, не заріже
Лукавого сина,
Не розіб’є живе серце
За свою країну.
Сподіваюся, що розслідування цієї справи буде публічним і з дотриманням права і прав усіх учасників. А кров на бруківці Києва на совісті тих, хто щодня зраджує пам’ять героїв Революції Гідности…

Юрій Сиротюк