Зомбі-вибори: країна ідіотів у статистиці

0
87

Після даних екзит-полів не лише страшно ходити містом – страшно кудись виїжджати.

Це ж заповідник ідіотів, а не країна. Тішить лише, що більше половини населення просто не прийняли участі в цьому цинічному шоу від олігархів. Але друга половина, тих що активні – просто й***ті! Вибачте, без матів коментувати такі вибори – це як пити самогонку без закуски!

Кумир Харкова – Кернес! 60% за явного виродка. Великий син Слобожанщини, Володимир Іванович Вернадський, мабуть ридає на небесах. Разом із Небесною сотнею. А бідолашний отаман Іван Сірко, який не пускає рабів до Раю, певно прагне нової реінкарнації, щоби посікти дурні голови на капусту, або хоче перетворитися
у вогненний смерч та випалити оте рабське поголів’я до тла…

Ну а ві Львові трохи менше 50% голосів віддали за львіцепастира. Це ж, курва, окрадені й обдурені львів’яни, дружно проголосували за тих, хто їх і обікрав. Домінуючий, всепереможний “рагулізм”, сліпота, затурканість?..

Це ж який жах – іти вулицями міста і розуміти: четвертина зустрічних – зомбі. Сьогодні вони обрали Садового, завтра вони тебе розтерзають – бо так їм скаже зомбоящик. Це хворі люди. Між ними, та шизофреніками, котрі спілкуються з голосами у власній голові й виконують тих голосів накази, немає жодної різниці – це одержимість. Тут допоможе хіба потужний екзорцизм.

В Мукачеве понад 60% на мерську посаду набрав Андрій Балога – син народного депутата Віктора Балоги та чоловік Едіти Гелетей, племінниці колишнього Міністра оборони України Валерія Гелетея. Може то цілком незлий чоловік, але династії у владі – це московсько-азійська традиція. Де ж та Европа? Ж**а ..

І така ж***а (слово дупа не передає всіх відтінків ситуації) по всій країні.

Ці, вельми сумнівної легітимності вибори, вчергове підтвердили – ми самі обрали цей жах, що у нас твориться сьогодні і це пекло, що нас очікує завтра.

З одного боку цих людей по-людськи шкода. З іншого – чи вартують зомбі співчуття? Це питання аналогічне до запитання – чи вартують співчуття ті мешканці Донбасу, котрі накликали на себе “русский мир”?

Як думаєте?

Юрій Ситник 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here