Зеленський хоче реалізувати путінський план “мирного врегулювання”

0
1243

Поданий Зеленським кандидат на посаду міністра закордонних справ Вадим Пристайко ще у 2016 р. виступав за реалізацію путінського плану по Донбасу – прямі переговори з сепарами, проведення “виборів” на окупованих Росією територіях та легалізацію ватажків бойовиків як політиків і навіть “обраних” депутатів українського парламенту.

Про це свідчить інтерв’ю Вадима Пристайка Українській Службі “Голосу Америки” в квітні 2016 року. Ось деякі цитати з нього:

“Ми казали, що єдина можливість для Києва вести переговори (!), якщо люди дійсно чимось незадоволені – це мати легальних представників (!) цих регіонів: Луганської частини та частини Донецької області. Для цього – ми впевнені – і ми вимагаємо цього – ці люди були обрані (!) і обрані законно. Яким чином нам це обрати – нам треба провести вибори…”

“Ми готові зараз розробити закон … і згідно з цим законом терміново розпочати вибори, щоб отримати бажано цього літа (2016 року) вже легітимних представників (!) Луганська та Донецька, щоб з ними вести переговори (!) про подальший крок за кроком вирішення безпекової, економічної і всіх інших частин ситуації”.

А далі ще цікавіше – квінтесенція плану Путіна “мирного врегулювання”, а тепер, схоже, й плану Зеленського:

“Ці люди мають зараз певний вплив на територіях, я боюсь нам прийдеться жити з цим (!), нам прийдеться враховувати всі інтереси, які є на великій території України для того, щоб наша держава змогла просуватись далі ми маємо знайти консенсус (!).

Якщо в результаті виборів, відкритих і чесних виборів, ці люди прийдуть до влади (!) – нам прийдеться шукати можливість взаємодіяти з ними: і в парламенті (!), і в урядових структурах (!), і в місцевих структурах. Це буде непросто, всі це мають усвідомити прямо зараз, але на жаль це єдиний шлях для мирного врегулювання (!).

Ми не хочемо війни і як показують соціологічні дослідження, українці виступають проти будь-яких агресивних дій. Ми маємо шукати варіант політичного врегулювання. Це означає, що ці люди далі, я розумію (!) про що ви кажете, з’являться в нашій політичній системі (!!!).

Це наша доля (!!!) і ми маємо вирішити, яким саме чином будемо знаходити компроміс.”

Ось так. Що у дурня Пристайка було на язиці, те у Зеленського сьогодні на умі.

Саме заради такого путінсько-медведчуківського плану “мирного врегулювання” Зеленський й вніс кандидатуру Пристайка на затвердження міністром до Верховної Ради.

Радикальна партія Олег Ляшко не допустить реалізації цієї антиукраїнської змови і зради!

P.S. Дякую керівнику Української Служби “голосу Америки” Мирославі Гонгадзе за оприлюднення цього старого, але вкрай актуального сьогодні, інтерв’ю пана Пристайка. Україна має знати своїх “героїв”.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here