Блокада Криму виявилася вдалим політичним маневром

0
61

Мене іноді звинувачують в тому, що прихильник Яценюка.
Маєте помилку, я не його обожнювач, особисто не знаю. Я прибічник його конкретних дій. І не розчарувався. А також того, що саме Яценюк зараз , хай і з компромісами, на сьогоднішній день є єдиною противагою Порушенко, обмеженню повному поверненню влади регіоналів.
Простий приклад. Блокада Криму. Яценюк підготував Україну до цього , Порушенко навпаки поглибив залежність від Росії.
Прем’єр займався проблемою газу і за півтора року зробив так, що вчорашні погрози Мілера залишити нас без газу, ми можемо пропустити повз вуха.
А от попередження Московії залишити нас без вугілля викликають стурбованість, бо за півтора року президент з Ложкіним та Демчишиним тільки посилював ту залежність, заборонивши Яценку термінової купівлі вугілля в Африці , і перевели все потихеньку на вугілля з Росії та окупованого Донбасу. А Польща давала гроші на переобладнання наших Тец на вугілля Західної України. Де грошики пане Демчишин? Що з шахтами на Волині?

У Вас ще є питання чому я підтримую Яценюка? Не жалкую. А всі інші проблеми треба розбирати і вирішувати, чи винний там прем’єр. Якщо винний то накзати, і контролювати. Але зараз для мене велика різниця між Порушенко та Яценюком, і між тими хто тільки кричить. Не знаю яку оцінку визначити для Яценкюа, то покаже час, але точно він своє для України робить , і зробив набагато більше Порушенко. Це знаю.
І не кажіть мені про тарифи. Краще пригадайте, хто визначає у нас тарифи за квотою? Людина президента. Петро Порошенко призначив в. о. голови Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), 24-річного Дмитра Вовка.. Яценюк тільки поправляє, як може те що подає Демчишин та Вовк в тарифах.
Ще раз кажу, підтримую конкретні дії Яценюка і те що на сьогодні він противага Порушенко. Далі хай інші піднімаються і ростуть, а не просто горлопанить. Добре себе показує “Самопоміч”. Вдачі їм в Кривому Розі.

Суджу за ділами та політичною доцільністю.

Степан Стецько

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here