Якщо ми зробимо дороги як у Німеччині – потужнішої держави, ніж наша, не буде у Європі

0
151

Їду зараз по Німеччині, згадую свої жахливо вимотуючі поїздки на Старобільск чи Маріуполь (кожен із вас може згадати свої) і просто жаба давить – які дороги у них і в нас.

Я знаю як зробити і зроблю, щоб у нас дороги були такі ж як у Німеччині! Ця моя заява може виглядає фантастично, але після перемоги на президентських виборах будівництво в Україні найкращих доріг буде однією з головних цілей мого життя.

Для цього ми пропонуємо:

1. На будівництво і ремонт доріг – не менше 3% ввп, як на оборону. Для мене ці питання ідентичної ваги!

2. Акцизний збір, який ми всі платимо, заправляючи своє авто – тільки на дороги, більше нікуди!

3. Скасувати тендери на будівництво доріг, на яких крадуть як мінімум 30% від вартості. Якщо у всьому світі будівництво кілометра дороги коштує 1 мільйон доларів, як ти можеш побудувати його за 900 тисяч? Тільки за рахунок якості і зловживань!

4. Заборонити ямковий ремонт, де розкрадають щороку мільярди.

5. Позву німців контролювати будівництво наших доріг. Наші будівельники і матеріали, їхні – контроль за якістю і технології. Скасую радянські ГОСТи і введу німецькі.

6. Введу найсуворішу відповідальність за недотримання технологій будівництва і розкрадання. Тюрма і переробляти за власний кошт – такі будуть санкції.

Якщо ми в Україні зробимо такі дороги як у Німеччині – потужнішої держави, ніж наша, не буде на всьому європейському континенті. Це моя ціль як Президента!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here