Як перетворити зраду на перемогу: рецепт мінських кулінарів

0
68

Як перетворити зраду на перемогу. Рецепт від мінських кулінарів. Частина перша.

Крок 1. Укласти угоди (Мінськ 2) про те, що терористи спочатку проводять вибори (за українським законодавством), отримують амністію, створюють суди і народну міліцію, отримують гроші з українського бюджету, а потім, “після всеосяжного політичного врегулювання” – відновлюють контроль над кордоном. Вісім місяців говорити про те, що буде все навпаки тому що так зазначено в нашому українському Законі. Всі хто заперечує – ‪#‎двієчники‬ і‪#‎агентиПутіна‬,‪#‎істерики‬ і ‪#‎зрадофилы‬. В крайньому випадку –‪#‎корисніідіоти‬.


Крок 2. Жахнутися бажанням терористів провести “фейкові вибори” не по українському законодавству (хоча нам від цього, як і у випадку виборів Захарченко та Плотніцького ні холодно і ні жарко). Голосно кричати про їх фейковости і героїчно протистояти Путіну.

Крок 3. “Домогтися скасування фейкових виборів” на окупованих територіях. “Осоромити Путіна і його маріонеток”. Відстояти право проводити вибори на Донбасі за українським законодавством, для чого запропонувати внести зміни в той самий Закон, який півроку тикали носом ‪#‎двієчників‬ і ‪#‎агентовПутина‬, ‪#‎істериків‬ і ‪#‎зрадофилов‬. Повернутися до того з чого почали 8 місяців тому, заплутавши всіх остаточно.

Велика ‪#‎перемога‬ готова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here