Вирок для Надії Савченко може стати відомим на Різдво

0
68

Доброго здоров’я, друзі.

З понеділком вас, будьте мені здорові. У цей день, 190 років тому назад в холодному Петербурзі чимала група образованих і обеспечених мущин рішили гуртом покинуть своїх дружин і провести остаток жизні на природі, в Сибірі. Та ізбрали для цього достаточно екзотичний спосіб піднявши заколот проти существующого в Росії государственного строя. Цель свою їм досягти в основному вдалося і майже всі вони попали в Сибір. Но жінки їхні оказалися дамочками вредними, тоже поїхали в Сибір та іспортили мущинам всю каторгу. Отсюда робим несложний вивод, шо ігнорування інтересів жінок – ошибка. Про дружин треба турбуватися, всячеськи їх балувати і робити це лучше добровольно. Бо вони хоть так, хоть сяк свого доб’ються.

Дід надіється, що мужчини натяк зрозуміли і не забувають, що всі жінки в душі залишаються маленькими дівчатками, яким радісно буде дізнатися, що Миколай їх любить. Так шо, хлопці, Миколаю треба допомогти, а часу залишилося небагато.

А тепер заварюєм ранкові каву чи чай, зручненько вмощуємося і дивимся, шо там проісходить на міровій сцені та в оркестровій ямі.

Маріонєточний суд в ростовському Донєцку продовжує послушно і без фантазії отрабатувать свій номер виповняючи тупі й преступні інструкції Кремля. По всьому видно, шо даже суддям цей балаган остогид, но рипнуться вони не сміють, бо судді в Росії люді поднєвольниє. На цьому тижні адвокати Наді Савченко продовжать громити висмоктані з пальця обвінєнія, для цього в них достатньо об’єктивних доказів.

Не ісключено, шо вирок Наді буде оголошено коли Запад предаватиметься різдв’яному відпочинку, шоб було менше шуму. Но тут Хуйла ожидає очередне разочарованіє. Раді такого случая западні лідєри найдуть час, шоб прервати відпочинок і громко сообщити Хуйлу, шо він Путін. А опит показує, шо єслі западних лідерів відривати від сімейного відпочинку, то вони стають особенно злі й раздражонні. Тому слова «путін» і «рашн лідер» звучатимуть у їхньому ісполнєнії особенно омерзітєльно. А цей тон матеріалізується в низку малих і великих санкцій, включаючи персональні.

Уходящий рік був і так був сповнений для Кремля разнообразними разочарованіями. Підбивати підсумки ще рано, но Хуйлу так і не удалося найти виход із жодного з тупиків, куди він геніально загнав Росію під свист і улюлюкання прогресивного человечества. Наївна надія втєреться в довіру до Запада путьом бомбардіровок сірійської пустині оборачується очередним конфузом: Хуйло чогось здуру рішив, шо Іран його союзнік. Іран! Но і тут Хуйло фатально ошибся.

Аятолла Рухані погладив благообразну бороду і приказав іранським військам сматувать із Сирії удочки. І тепер путінські воєнні бази остаються без прикритія та представляють собою вкусну добичу для мусульманських радікалов всєх мастей. Тєм болєє, шо своїми бравурними бомбардіровками Хуйло роздраконив практично всіх спящих на Близькому Сході гарпій та випустив множество джинов. І всі вони зараз алчно придивляються до мирних російських бомбардіровщиков. Мірових аналітіков у цій связі інтересує лише те коли і в яком обйоме Хуйло введе в Сирію сухопутні войска РФ. Шоб коли це буде зроблено, азартно хлопнуть себе долонею по ляжці і вигукнуть «Он такі сдєлал ето! Вот ето дебіл!»

А так виглядає, шо другого вихода в Хуйла судя по всєму нема. Разве шо убираться із Сирії подобру-поздорову під глузливі коментарі всіх-всіх злопихатєлєй Хуйла від Ванкувера до Стамбула і від Києва до Канберри. І під гомеричний регіт всіх працівників Пентагона від чотиризіркових генералів аж до уборщиць. Тому отступать московський сцарь стісняється. Нада вводить войска. Но він же обіщав ватоцефалам не вводить, но не вводить нільзя… Саме інтересне, як він туди свої войска доставлятиме? Бо на путі в нього ізнивающа від приступов добрососєдской любві Туреччина.

Но сміх-сміхом, а Хуйлу хоч-не-хоч нада об’яснять ватоцефалам чого він вообще у Сирію попхався і гдє долгожданниє победи. Побед нема і єдінственний возможний резон красочних бомбометаній був би в тому, єслі би ціни на нафту полізли вгору. Но Хуйло умудрився побить горшки і з саудами та прочими нафтоаферістами, которі оказалися на редкость мстітєльні і злопам’ятні. І зараз вартість нафти безстиже опущена ниже сорока долларов за барель, шо лішає могущественну економіку Росії надєжд на длітєльну агонію. Все може бути намного швидше, ніж думають нєкоторі.

Іще багато чого дєдушка хотів написати, особенно про вираженіє морди Печальной лошаді Лаврова, котрий зараз грусно качає головою в ожиданії завтрашнього приїзду ковбоя з Дикого Запала Керрі… Но дідові уже показують на годинника і тороплять – можна подумать, шо без діда не всіється і не вродить… Ех… але нада працювати, до чого і всіх закликаю. Та щиро бажаю всім і кожному з вас достойної винагороди за ваш труд, щоб у Миколая з`явилися на вашу родину дополнітєльні средства.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії, активно займаємся спортом і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here