Окупанти спекулюють на вчорашньому скандалі в українському парламенті

0
71

Слава Ісусу Христу!
Друзі, заарештували Ігора Мосійчука (Дзвін). Що ж терор триває. Прикро інше: багато хто з типу “своїх” дзвонить і зловтіщається: “Ага, Мосійчук хабарник!”. Моя думка така: є два типи ворогів (окрім зовнішніх). Одні, будучи владою, репресують патріотів. Другі, типу “об`єктивні”, їх підтримують. Обидві категорії відмовляються помічати величезні “колоди у власних очах”. Для мене Ігор Мосійчук побратим, націоналіст, якого я, безумовно, буду захищати. Порошенко, Гройсман, Шокін – вороги моєї Нації. І не цим покидькам судити Дзвона. Згадайте Сашка Білого. Вороги казали, що він “бєспрєдєльщік”, та вбили його. Зараз вороги кожуть, що Дзвін – хабарник, і тягнуть до в`язниці. Як і тоді, так і зараз “об`єктивні” порохоботи, угодовці – юди, підгавкують: “Бєспрєдєльщік, бєспрєдєльщік!”, “Хабарник, хабарник!”
Друже, подруго! Якщо ти любиш Бога та Україну, то вже давно маєш розуміти, що в країні є два табори: “ми” – українці і “вони” – окупанти (зовнішні, внутрішні). Розпізнавати, хто є хто, не складно “по справах їх”. Справи Ігора Мосійчука відомі. Свої чорні справи окупанти також практично не приховують. То ж на чиїй ти стороні, друже?
Отже: ми не чуємо тих лукавих, хто розмазує шмарклі з приводу законності, конституції та верховенства права. Поки в цій країні не запрацював Ревтрибунал, тут немає ніякого права. Ми солідаризуємося виключно зі своїми і наближаємо Національну Революцію. КРАПКА.

Микола Коханівський

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here