Війна зробила Порошенка президентом – війна ж його і зніме з цієї посади

0
191

Хто мені скаже, що сам Порошенко міг бути не в курсі цього звіздєца – розсміюся в очі, знаючи його стиль керування “влізу всюди”. 

До речі, знайдіть хоч якісь відмінності у поведінці з їх попередниками на чолі з януковичем-молодшим. Та ж сама нахабність, цинізм та намагання нагнути всю країну під себе.

Я тут додам, що свого часу, коли робив розслідування по Житомирському танковому заводу, то мені не вистачило в’їдливості довести все до кінця. Тобто, до найбільшого верху. А “Нашим Грошам” – вдалося. Респект. Якщо комусь не подобається. що у розслідуванні фігурує злив – так сорі, зливають тим, хто спроможний це розкрутити. Інших таких інвестигейторів як команда Бігуса я особисто не знаю.

А тепер про погане. І ніби ж очевидно, що “кому война – кому мать родна”. Але господи – як же огидно на наступний ранок після публікації цього матеріалу бачити, як Порошенко одразу біжить лякати, щоб тупо заговорити сабж: “Загроза повномасштабної війни є не декларацією. Вона цілком реальною, особливо у світлі нинішніх військових приготувань противника поблизу кордону України в Смоленській, Воронезькій, Бєлгородській, Ростовській областях та в анексованому Криму”.

Це вже цинізм вищої міри. Головне, що не можна простити цій людині – це навіть не корупція. Й навіть не корупція на оборонці. А ось це постійне блюзнірство й намагання прикритися війною і нею ж постійно бити по емоціях та політичних супротивниках. Особисто я не прощу цій людині повну профанацію та девальвацію понять “патріот”, “агент кремля”, “воєнний стан”, “ворог” тощо. Не має права займати посаду той, хто паразитує на такому. Якби просто крав – це було б одне. Але ось це “путін нападе” у відповідь на все – це те, що мільйони українців перетворило на особистих ворогів Порошенка.

А тепер чекаю як проплачена шоколаднократична блогорда затягне знов про “руку кремля”, “у всьому винен зеленський”, “це юля задля імпічменту”, “патріоти рятували країну, купуючи запчастини в рашці, а кляті госдепівські підстилки працюють на ворога”. Давайте, бірюково-уколовці – агінь. Тільки ваш час майже сплив. Як і вашого господаря.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here