Вілкул експлуатує медіа для чорного піару

0
66

мене тут дехто настирливо допитує, що я думаю про роботу каналу “Рудана”, чому я на них “не нападаю”, і чи не полюбив я часом Вілкулів.
Відповідаю.

Телеканал “Рудана”, не дивлячись на наявність на ньому певної кількості якісних і порядних журналістів (яких, до речі, стає все менше), вважаю пропагандистським інструментом конкретної ФПГ, яка контролює фактично все в місті – від найбільших підприємств до виконкому і міськради. Багато з того, що виходить на цьому комунальному каналі, – ганебне і не має нічого спільного з журналістикою.
Але розраховувати на те, що може бути інакше, допоки в Кривому Розі не врядуватимуть здорові демократичні сили, – це дитяча наївність. Тому і писати про це часто – абсолютно беззмістовне і недоречне витрачання часу. Для мене ця тема – в ігнорі до пори до часу.

А от та думка, що мочити Вілкулів треба їхніми ж методами, вона вкрай небезпечна. Адже хто вам дасть гарантію, що люди, які отримають владу незаконними методами, потім раптово зупиняться і почнуть будувати демократичне правове цивілізоване суспільство? Чи ми вже не хочемо жити в цивілізованій правовій державі?
Мене особисто зараз найменше цікавлять персоналії. “Человек смертен, а иногда он внезапно смертен” (с), це вже не говорячи про інші причини, через які в будь-який момент ситуація може скластися так, що людину/людей при владі доведеться міняти. Тому не принципово, хто персонально прийде до влади, головне, щоб змінювалися правила гри – на прозорі, однакові для всіх і такі, що дають можливість суспільству розвиватися.

От заради цього ми і працюємо сьогодні.

Юлий Романенко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here