Дві великі фракції готові на боротьбу за Жовтневий район

0
66

6 годин перемовин з “демократичними” силами вчора.
До пізньої ночі.
Наше бажання конструктиву змагається з нашою ж відразою до договірняків і маніпуляцій.
Наша позиція не змінилася: ми не підтримуємо в районах кандидатів від опоблоку і готові серйозно розглядати варіант підтримки консолідованої кандидатури від “демократичних” сил. І цю позицію ми ще раз підтвердили вчора.

Але все передбачувано. Урок Жовтневого району не вивчено. Сьогодні 2 найбільші після опоблоку і батьківщини (яка не приховує, чия вона в Дзержинському районі) фракції категорично не домовилися і, за нашими даними, обидві планують висувати своїх кандидатів. А опоблок готує свій хід і, цілком можливо, не висуне кандидата взагалі. Таким чином, якщо сьогодні ми матимемо переможця від “демократичних” сил (після таких фортєлєй ніхто вже не ображається, що я це слово беру в лапки?), запитайте себе, звідки взялися ті мінімум 18 голосів, які йому були потрібні для перемоги?

Наші депутати – вільні люди, але скоріше за все, не підтримають жодного з кандидатів. Не потрібні нам голови районів, які не здатні домовитися вже не першій стадії. Не потрібні нам політики, які ділять віртуальні надбання, коли нема чого ще ділити.

Щиро співчуваємо криворіжцям, на яких, судячи з усього, чекає ще одне розчарування. Але не сумуйте дуже сильно. Йдуть нормальні процеси. Партії, які не партії, продовжують свої ігри, які ні до чого суттєвого не ведуть

Юлий Морозов

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here