В Україні мають маркувати вітчизняну продукцію

0
99

Чи є серед цієї продукції щось, що не може бути вироблено в Україні і створювати в Україні робочі місця, генерувати податки і добробут громадян?

1. Чи допомагає маркування російських товарів захисту та підтримці української економіки? НІ. Адже на полицях море іншої імпортної продукції, з якої український виробник не отримує ні копійки!

2. Чи було б вигідніше Україні, щоб в торгівельних мережах маркували продукцію Українського виробництва? ТАК! Адже українці, свідомо купуючи цю продукцію, реально підтримували б вітчизняного виробника, роботодавця, платника податків, а отже й власну країну!

3. Чи має право держава втручатись в “ринкову конкуренцію” та коригувати “правила гри”, регулюючи умови на користь вітчизняного виробника, проводячи свідому промислову, інформаційну та іншу політику? ТАК. Адже коли в країні падає виробництво, зростають ціни й тарифи, а люди втрачають роботу, то робити по-іншому – просто НЕВІГЛАСТВО або ЕКОНОМІЧНИЙ ЗЛОЧИН.

Як народний депутат від РПЛ та Голова Комітет Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва звернусь до Президента України з пропозицією про розгляд цього питання на Національній Раді Реформ.

 

Віктор Галасюк