"Укроп" закликав Садового позбавитися друзів-корупціонерів

0
67

ЗАЯВА ДЕПУТАТСЬКОЇ ФРАКЦІЇ “УКРОП” у ЛЬВІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ
ЩОДО СПІВПРАЦІ САМОПОМОЧІ з ОПОЗИЦІЙНИМ БЛОКОМ у ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ

Шановний пане Андрію! Шановні колеги!

Перш за все, хочу привітати демократичні сили з перемогою на місцевих виборах 15 року.

Вперше в історії нашої країни патріотичні політики, які стоять на платформі розвитку української політичної нації та розбудови нової – чесної та справедливої держави для всього українського народу, отримали фракції по всій країні – від Заходу аж до лінії Східного фронту.

“Українське об’єднання патріотів – УКРОП” наголошує, що всі наші успіхи стали можливими лише завдяки тому, що демократичні сили змогли об’єднатись у єдиний фронт боротьби – так само як солдати України на Сході разом боронять нашу землю, незважаючи на міста, звідки вони походять, партії, яким симпатизують та мови, на яких розмовляють.

Не всюди перемоги далися нам всім легко. Продовжується боротьба за встановлення справедливості у Кривому Розі, де переміг представник “Самопомочі”. У Дніпропетровську не припиняються спроби заблокувати роботу мера від “УКРОПу”.

Ми будемо давати найжорсткішу відсіч тим, хто спробує скористатись довірою народу та наданими повноваженнями для власного збагачення, тим, хто буде нехтувати інтересами громад та громадян на користь шматка зі столу корумпованої влади. Ми зробимо все, передбачене законами України, аби позбавити таких зрадників мандатів.

Шановний Андрію Івановичу! Ми переконані, що ви маєте достатньо важелів впливу на ваші місцеві організації.

І так само як протягом всіх цих днів “УКРОП” стоїть пліч-о-пліч із “Самопоміччю” у Кривому Розі, “Самопоміч” нехай стане разом з “УКРОПом” у Дніпропетровську.

Ми закликаємо вас дати належну оцінку діям ваших депутатів у Дніпропетровській міській раді – які стали частиною фактичної коаліції з партію «Опозиційний блок».

Ми впевнені, що всі демократичні партії повинні працювати на національні, а не вузькопартійні інтереси.

Ми закликаємо вас особисто, ваших соратників, всіх патріотичних і демократичних обранців рішуче рухатись вперед – до країни мрій всіх українців. І назавжди залишити позаду корумпованих пристосуванців-попутників. Нехай ці політичні мерці самі ховають своє прогниле минуле.

Нам, як ви, пане Андрію, кажете – робити своє. Як кажемо ми – вільну країну вільних людей.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ЗАЯВА ДЕПУТАТСЬКОЇ ФРАКЦІЇ “УКРОП” у ЛЬВІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here