Україну намагаються ізолювати від світу

0
87

В цьому році в Україну мало приїхати рекордно мала кількість світових зірок зі своїми концертами: Johnny O’Neal, Dope D.O.D, De Phazz, Smokie, 30 Sekond to Mars, Джей Джей Йохансон, мюзікл Notre dame de Paris, Будапештський циганський симфонічний оркестр, Оркестр Глена Міллера під керівництвом Віла Салдена та Goran Bregovic.

Десять на 40 мільйону країну за рік. Якщо подивитися на до АТО період це дуже мала кількість.

Концерти Бреговича ніхто в країні не забороняв, йому не забороняли в’їзд в країну. І не могли цього зробити, бо концерт в Севастополі і відповідь на питання “Чи не боїться Горан санкцій після відвідання Криму?” не може бути причиною для цього. Сама відповідь:
“Да мне всё равно! Во всяком случае, мы на Балканах всегда чувствуем величие, которое исходит с Востока: от России. Мне кажется, Запад всегда испытывал небольшую паранойю по этому поводу. Надеюсь, она пройдёт, и они изобретут какие-нибудь лекарства от этого”.

Те, що концертні агенції відмовиться самостійно від великих грошей я не вірю (Бреговича знають і люблять в Україні, вартість квитків складала від 300 до 12200 гривень в Києві, в регіонах ще дорожче як не дивно). А це значить що їм дали вказівку згори. Приклад “Квартал Концерту”, що організовував концерти в Дніпрі, Запоріжжі і Харкові показовий-1 квітня після відмови від концерту Стерео Плазою агенство Зеленського заявило, що не бачить причини відміняти концерти в регіонах, бо в відповіді югославської легенди не було політики, а вже 3 квітня відмінили концерти. Передумали? Не думаю.

Вказівка з гори робила дива в СРСР, за нею жила Україна в часи незалежності, проти неї гинули люди на майдані. Виходить дарма?

Не знаю як ви, але для мене очевидно, що українців намагаються накрити ковпаком від усього світу. Ускладнили отримання візи та шенгенів (Євромайдан виходив за їх відміну), консульства стали відкликати візи, з країни витурили єдиного європейського перевізника лоу-кост (привіт сильному прем’єру в складні часи), відміняють концерти світових зірок.

Ви схвалювали перетворення Донбасу на гетто і пропускну систему?
За злорадством ви пропустили як з України почали робити гетто.

Можете радіти далі.

 

Євгеній Семехін