Українські митці складають байки про російську владу

0
135

Аналітики гадають – що ж буде далі?

ООН, Путін, оце все. Між тим відповідь на це питання мені давно відома, її навіть видано у вигляді книжечки. Це пророцтво. А що ви хотіли? Хтось мусить заглядати у прірви майбутнього оминаючи стоси аналітичних вигадок. А буде так …

Друга ночі. В таємному бункері на вулиці Банковій (Київ, Україна) уже чотири доби безперервно триває нарада РНБО. Над картою Російської Федерації схилилися троє вкрай виснаджених від нескінченного мозкового штурму посадовців — секретар РНБО Олександр Валентинович Турчинов, голова парламентського комітету з питань остаточного винищення московитів Томас Якович Сирота, і держсекретар Сполучених Штатів Америки Газдрубал Калачакрович Дурдинець. Вони мовчки і напружено роздивлялися карту, час від часу клацали очима і хрумтіли своїми рептілоїдними хвостами. Турчинов відпив охоловшого чаю з міністерського гранчака і звернувся до присутніх.

Отже, шановні, пропоную наступний, узгоджений всіма сторонами, план дій. Згадайте — Януковичу було куди втекти, що він і зробив. Путіну теж доведеться тікати і він втече в ЛНР. Янукович слідом за ним втече в ДНР. Тоді Путін втече в ПМР, а вся ЛНР втече в ДНР. Слідом ПМР втече в це ДЛНР, і утвориться ПЛДМНР. Ми маємо перевірену інформацію від нашої агентури, що в темній кімнаті посеред цього огидного антидержавного утворення планується конспірологічна зустріч двох фігурантів нашої помсти — В. Ф. Януковича, в махровому банному халаті, і В. В. Путіна, в роздертому на спині модельному пінджаку. Янукович пригостить Путіна стаканчиком квасу, вони сядуть на крокодилову валізу і мовчки затужать. А потім обичний жлоб з охоронної агенції “Хаза енд шухер” застрелить обох з краденого на складах МВС “макарова”.

Ціна питання, панове, на ту мить, складатиме суму близько 10.000 доларів США, не більше. Той жлоб на ці гроші купе собі пожиттєву путьовку по шевченківських місцях і поїде на вихідні в Канів, де й отруїться насмерть пельменями в кафетерії “Добра путь”. Таким чином ми приховаємо свої злочинні наміри від прогресивного людства. Кухар кафетерія Петя, родом з Холодного Яру, на отриманий гонорар купе в сім’ю компутера і вперше в житті лайкне пост Тетяни Монтян про їбаністичні ОСББ. В цю мить світовий фейсбук, за нашими розрахунками, має схлопнутися і перетворитися на склянку яготинського кефіру високої жирності.

Приблизно у той саме час людство отримає перший в історії цивілізації підтверджений сигнал з космосу. Це буде бандероль, що впаде з неба посеред Байконура. Вчені знайдуть в ній фотопортрет Леоніда Даниловича Кучми, дбайливо загорнутий в мамин рушник слоїк з ожиновим повидлом і монгольський паспорт на ім’я Вітренки Наталі Михайлівни. Сторінку з пропискою буде видерто чиїмись іклами, а в обкладинці сховано чотири юані на первоє врем’я. Ну ось такий, приблизно, план дій. Звістно, можуть виникнути якісь непередбачувані обставини, але для оперативного реагування нами вже створено відповідну силову структуру. Вона складається з ветеранів гуситських війн і канадійських кінних селовиків у костюмах обичної людини. Що скажете, шановні?

Омінь.

Іван Семесюк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here