Україна має відповісти будівництвом військової бази на кордоні з РФ

0
51

Путін наказав розташувати свої елітні війська в 20 км від кордону з Україною…

Для чого – питання риторичне. Викладу свою власну точку зору з цього приводу.
Враховуючи підтвердження інформації щодо будівництва великої російської військової бази, фактично на самому кордоні РФ з Україною (на межі Харківськоі та Бєлгородськоі областей), вважаю, що Україна має всі підстави відреагувати адекватно. Наприклад, відповісти путіну будівництвом своєї ідентичної і потужної української військової бази поблизу кордону з РФ. А чому ні? Здійснення такої ініціативи може відбутися в рамках забезпечення національних інтересів України, цілісності та недоторканності наших кордонів, заради стримування можливого повтору масштабної військової агресії з боку ворожої держави. Це цілком відповідає розглянутій нещодавно на РНБО новій військовій доктрині.

Розв’язання Кремлем відкритої війни проти незалежної європейської держави ставить під питання безпеку всієї Європи, усіх країн ЄС. Це може і повинно спонукати наших міжнародних партнерів максимально допомогти нам в реалізації такого оборонного проекту в разі прийняття відповідних рішень. В першу чергу, мова йде про допомогу у фінансуванні будівництва такого військового об’єкту і відповідної інфраструктури з оборонних рубежів. Мета – надання гідної відсічі агресору в разі спроб атаки на нашу територію. А ще краще якщо допоможуть Україні реальними поставками надсучасної, високоточної оборонної зброї, новітніми системами стеження та наведення вогню. Бажано отримати й “Джавеліни”. Ми цього вже давно чекаємо. Принаймні, це точно в інтересах наших партнерів і всього світового співтовариства. Адже, захищаючи Україну від кремлівського психа, вони захищають себе. Це вже аксіома. Оскільки,

Розташування військової бази МО РФ, з запланованою ГШ ЗС РФ великою кількістю нових танків, БТРів, артилерійських систем, комплексів ППО, іншої наступальної зброї та живої сили під кордоном України – це пряма загроза, акт силового залякування і продовження геополітичного шантажу не тільки України, а й всього цивілізованого світу . В таких умовах, відповідь рашистам повинна бути цілком адекватною їхнім загарбницьким намірам.

П.С. Відсутність жорсткої міжнародної реакції на чергові, агресивно-войовничі наміри Кремля, може мати в майбутньому непередбачувані і навіть трагічні наслідки не тільки для України, а й для країн ЄС.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here