Українці мають протиставити “руському міру” гасло національної держави

0
85

“Ідейну зброю ворога відкинути тотально…” Як вивітрити з України сморід рузского міра? Для відповіді згадалися слова Степана Бандери, що процитував вище.

Слід, для початку, усвідомити з якого матеріалу ворожа ідейна зброя.

Рузскій мір — це совковий інтернаціоналізм і культ “антифашизму”. Байдуже хто ти за національністю та вірою. Аби любив Кремль і “Вєлікую отєчєствєнную”! Тільки це ціннісно з’єднує мультикультурну РФ. Те саме гуртує Росію та її адептів за кордоном — сепаратистів Придністров’я, Південної Осетії чи ОРДЛО, вату з усього екс-СССР — в єдиний світ росіянства.

Українці мають протиставити цьому гасло національної держави.

Рузскій мір — це міф про вищість “рузскіх православних” виключно для вжитку за кордоном РФ. Москва переповнена переселенцями з Кавказу та нелегалами з Близького Сходу. Ісламізуються всі великі міста, які заведено вважати російськими етнічними. Діячі, котрі піднімають ці проблеми, посаджені в тюрми. Гасло “России – русскую власть!” визнане Кремлем екстремістським. За права етнічних росіян можна повоювати на Донбасі, але не висловитися в столиці Росії.

Українці мають доносити правду ватним співвітчизникам — мультикультурна РФ не держава православних росіян і нею не стане.

Рузскій мір — це (анти-) православна лицемірність. Достатньо лише того, що Московський Патріархат — еталон любові до атеїстичного СССР, який є найбільшою катастрофою для християнства за всі часи. Вже не кажучи про підтримку агресії до “православних братів”, толерантність до ісламізації та ненависть до Вселенської Патріархії з більшістю Помісних Церков. Вся сміховинність “духовних скрєп” у їх брехливості.

Українці мають протиставляти лицемірству МП приклад справжньої Віри.

Складників росіянства ще чимало. Але головне полягає в іншому.

Запорука Української Сили — бути якісно Кращими від ворогів.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here