Парламент об’єктивно потребує націоналізму

0
100

Ми стали єдиною командою, щоби стати ефективною частиною Верховної Ради. Фракція українських націоналістів стає все більшою потребою для держави.

Загрози для України стають все виразнішими. А політичних сил, які ставлять в пріоритет добро української нації та держави, у парламенті немає. Одні партії орієнтовані на зближення з російським окупантом. Інші — не гидують догоджати ЄС і МВФ коштом національних інтересів (я не говорю про взаємовигідну співпрацю, прибічниками якої ми є). Безхребетність вбиває Україну. Зі слабкими не рахуються.

Парламент об’єктивно потребує націоналізму.

Отже, “Правий сектор”, Національний Корпус, ВО “Свобода”, ОУН, КУН посилили співпрацю заради зміцнення держави та захисту українців. Ми вибрали чисто з прагматичних міркувань найрейтинговішу структуру з нашого табору. Нею виявилася “Свобода”. Йдемо на вибори від її імені. Ясна річ, що НВР “Правий сектор” зберіг суб’єктність і розчинення в інших організаціях не планується.

Тож знайте — голосуючи за Всеукраїнське Об’єднання “Свобода”, ви віддасте голос і за легендарний “Правий сектор”. А, головне, за міцну Українську Державу.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here