У Рівному мешканців на вулицю вивели пекельні тарифи

0
69

З мешканцями типової багатоповерхівки на вулиці Відінській у Рівному, яких вивели на вулицю пекельні тарифи.

Йшов провідати мою дорогу 76-річну бабусю Жанну Іванівну (в Facebook вона не зареєстрована, тому немає відмітки), побачив, як у сусідньому дворі збираються люди. І у всіх – сумні обличчя. Спочатку подумав, що це похорон.

Як виявилось – ні. Люди зібрались, бо не мають можливості платити згідно нових тарифів за опалення. Тому шукають вихід, як заощадити свої кошти хоча б частково. Звісно, я допоможу, чим зможу. Але хотілося б, аби проблеми вирішувались на рівні вищого керівництва.

Так, в державі економічна криза. Так, треба затягувати пояски… Проте, чому зачіпають громадян, яким і так важко?!!.. Мільйони людей не знають, як їм вижити через нові тарифи. Це, по суті, соціальний геноцид.

Позиція Радикальної партії Олег Ляшко проста і справедлива: скасувати людиноненависницьке підвищення тарифів, а дірявий бюджет наповнювати за рахунок олігархів.

Перш за все, націоналізація майна резидентів держави-агресора в Україні та націоналізація незаконно привласнених олігархами активів за 24 роки.

Потрібно вольове політичне рішення Президента і уряду. На жаль, вони нас не чують. Коли забирають останні копійки у найбідніших – це передумова масових бунтів, які в такий складний час сьгодення можуть закінчитись соціальною катастрофою аж до втрати державності.

Треба не пояски на бідних людях затягувати, а зашморги на шиях олігархів. Пане Президент, почуйте! Інакше буде біда.

1907476_1121557481203314_4268642766611955811_n

Андрій Лозовий