"Тюремна Сотня" ще вийде на волю і наведе порядок: Євген Карась про репресії

0
102

По оцінкам компанії Dragon Capital Віктор Янукович досі в списку ТОП-100 найбагатших громадян України.

Кернес пройшов у мери від партії ″Відродження″. Це партія підконтрольна Коломойському.

Кажуть, що Порошенко взяв у заручники Корбана для торгів з Коломойським.

Погано, якщо Корбана обміняють на сепаратиста Вілкула на посаді мера Дніпра.

Ще гірше, що в заручники Порошенко не взяв Кернеса.

Чому?

Тому що коломойське ″Відродження″ це, кажуть, контрольований клон. Для електорату Опозиційного Блоку.

Спецназ СБУ захопив Корбана, а не Кернеса, бо не хотіли тривожити Опоблок і вату.

Нас тривожити не бояться. Адже Корбан фіктивно, чи й чесно, але проукраїнський.

Гаразд.

Ти можеш не любити ні корбана, ні кернеса, ні порошенка. Ти за рівність усіх перед законом. І тому мовляв Корбану час на нари.

Але яка рівність перед законом в країні, де сьогодні сотня автомобілів приїхала до Президента з вимогою відставки Генпрокурора? Такого Генпрокурора, що їздить на Мерседесі з номерами від Шкоди Октавія. Вдумайтесь лишень!

На фото Лук`янівське СІЗО.

На передньому плані паркан. На ньому помітно замальований напис. Ми малювали взимку 2013-го.

Свободу патріотам.

В одній з камер посередині видно крізь ґрати червоно-чорний прапор. Там сидить лейтенант-розвідник Денис ″Аллах″ Поліщук.

Ультраправа верхня камера палає. Це щось підпалив Даниїл ″Моджахед″ Ляшук. Білорус, який пройшов війну і тепер сидить, бо ніби катував сепаратистів. Підпалив, щоб побачив натовп, який з фаєрами вчора прийшов підтримати політичних в`язнів.

Ще в тій камері сидить Андрій ″Менсон″ Медведько. Якому, як і ″Аллаху″ шиють бузину. Та позаяк справа валиться, то зараз почалося про ″ двох убитих Медведьком на революції беркутів″.

Там же Юра Сиротюк, автор самого терміну ″Революція Гідності″.

В СІЗО сотні націоналістів, патріотів та солдатів. Тюрма це той університет реформ, де проходить бойове влагодження. Тюремна Сотня.

Що неодмінно вийде на волю та наведе порядок.

Як навести порядок? Є пару ідей.

По-перше, ще пару років тому найбагатші олігархи України затьмарювали своїми статками європейських колег. Звідки те майно? Відхоплено у держави. Повернути лише частину і не треба ніяких кредитів МВФ. Що вже казати якщо потрусити всі ці судійсько-прокурорські мафії. Не революційна націоналізація! Просто перерозподіл ресурсу всередині суспільства. Судді, прокурори, мусора – шкідливі та неефективні. То чому би їм не поділитися на ремонт доріг, які українці для них будують, шкіл, де вчаться діти їхньої обслуги, армії, яка боронить їх від геть недемократичного грабунку ФСБшниками?

По-друге, давно пора зрозуміти, що вибори і мусора – це не економіка нової ери. Треба не грабувати, а розвивати ІТ-сектор. Я не знаю навіщо Авакяну кібер-поліція раніше аніж слідчі для звичайних злочинів. Певно, хтось замовив запресувати наших програмістів якісно по-новому. Не можуть же добити старим мусорйьом останній шанс української економіки? Якщо копнути – я думаю українцям багато чим є здивувати світ. В Станиці Луганській ми якось ловили ватніка з гвардійцем, чий прийомний син в 16 років розробив програмне забезпечення. Програма малого стала предметом сюжетів на кількох телеканалах!

По-третє, не треба старі професіонали. Капітан контррозвідки гірше розуміється на шпигунах за націоналіста. Активіст краще впорається з комунальним господарством аніж казнокрад і бюрократ. Ми вже бачили це все на прикладі патрульної поліції. Старі на***р не треба. Просто треба довіритися нації, де повно розумних людей.

Далі писати сенсу немає, більшість не прочитала і половини.

Але це не грає ролі.

Бо хлопці в СІЗО читають дуже багато

Євген Карась 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here