Росія стала слабкою ланкою християнського світу для ісламістів

0
84

Доброго ранку, друзі!

Надворі в нас середа, сподіваюся всі ви здорові й бадьорі. Надіюся також, що кавоварки і чайники у вас справні, то нема чого їм просто так простоювати – заварюєм собі ранкові напої, вмощуємося зручненько і дивимося, шо там проісходить на міровій арені та за її лаштунками. А на міровій арені медлєнне попарне танго змінюється груповою зажигатєльною кадриллю, актьори задорно дригають ногами і призивно сверкають глазами.

В ростовському Донецьку вчора началися слушанія “по суті” справи Наді Савченко, месні провінційні актьори і їхні московські діріжори безбожно фальшивили та плутали ноти, звучить якась бездарна какофонія. Театральні критики, в числі яких помічені іностранні діпломати во главе з генконсулом України в Ростові недовольно морщилися. Ранком стало відомо, шо мірова критика тоже дала невисоку оцінку російській самодєятєльності: Госдєп США видав соответствующу заяву, Конгрес США єдінодушно поставив Хуйлу двойку. Постановка на грані провалу.

Надіні адвокати ж учора блістали і під чисті та величні звуки Глінки в сцені похіщенія Людмили вперто гнули свою лінію. Обескуражені московські діріжори опротестували самостоятєльну гру адвокатів, поскільки вони відітє лі не соблюдають оркестрантської дісціпліни. Ще й суперечать інтересам подзащитної. Бо адвокат Ілля Новіков, гупнувши у великий оркестровий барабан, потребував долучити до справи факти смертей всіх граждан, які загинули від губітєльного огня гаубічної артілєрії, которою якоби командувала Надя Савченко. Нєкоторі даже подумали, шо адвокати усугубляють цим требуванієм положення підзахисної, но ми то з вами знаємо, шо Новіков поставив це каверзне запитання, щоб добиться красномовного ступору в рядах обвінєнія. Удар Новікова прийшовся в болюче місце, о чом свідчить істерична вимога обвінєнія удалить адвокатів з процесу.

Но тут, під наростаючі звуки вагнеровського польоту валькірій возвисила свій голос сама Надя. Яка пригрозила об’явить голодування в случаї єслі діріжори нєпочтітєльно тикатимуть палочками в бік її адвокатів. На тому діріжори й утихомирилися. Утихомирившись заслушали жінку й батька загиблих журналістів ВГТРК, які нічого существенного не сказали, але попросили їх більше не турбувать. Стало лише ясно, шо руссіш-пропаганден посилає своїх сотрудніков в зону бойових дій без подготовки, і по суті на убой.

Отдєльно варто згадати костюми учасників вчорашнього суділіща – Надя та її сестричка Віра були одягнені превосходно, красиво і зі смаком, вигідно виділяючись на тлі убогого реквізиту та маси статістов, одягнених у шо попало. Кольори краватки Новікова також не залишилися без уваги і заслужили чимало схвальних відгуків з боку небайдужих глядачів. Зовнішній бік справи також немаловажний, бо бити врага треба не лише ефективно, але й красиво. Тим паче, що на наших з вами очах твориться Історія, важливе місце в якій займають зримі образи.

Тєм временєм в Москві, підтанцьовуючи під Турецький марш Моцарта в кабінєт до Хуйла увійшов Махмуд Аббас, которий работає в Палєстіні презідєнтом. Не зважаючи на веселі ритми маршу ліцо в Аббаса було вкрай стривожене. Його сильно інтєресувало, про шо позавчора говорив з Хуйлом Бібі Нетаньягу і шо іменно пообіщав Хуйло прем’єру Ізраїля. Бо в нестройних і шумних рядах палєстінців посилюються подозренія, шо всьо пропало, Хуйло їх сліваєт. Хуйло вніматєльно вислушав палєстінського лідєра, який, привично жалувався на хитрих євреїв. Хуйло в свою очередь нажалувався Аббасу, шо позавчора хитрий Бібі видурив від нього дєньгі на пенсії репатріантам із стран колишнього СССР. Аббас хмикнув, віддаючи должне Бібі, і зітхнувши продовжив тему жалоб на єврейські штучки. Хуйло понімающе хитав головкою, притворяючись, шо ніби-то він понімає в чому полягає проблема мечеті Аль-Акса. Потом похлопав Аббаса по плечу і пригласив разом помолитися в новій соборній мечеті, яка сьогодні торжественно відкривається в Москві.

В ці хвилини, до тої мечеті під безсмертні звуки моцартовського маршу підтюпцем наближається і турецький султан Ердоган, вираженіє ліца которого тоже отнюдь не благосне. Ердоган, под приводом відкриття соборної мечеті, прибув до Москви, шоб на пальцях об’яснить Хуйлу права і об’язанності московського царя в сирійському вопросі. Бо фокуси Хуйла в Сирії сильно не нравляться турецьким яничарам, які готові зробить Хуйлу обряд обрезанія. Хотя по нєкоторим даним Хуйло і сам в душі тайно про це мечтає.

Существує много признаков, шо Хуйло мечтає ісправить ошибку князя Володимира і помінять на Росії віру. С етой целью привичними КГБстськими методами православіє дискредитується, і готовиться почва для созданія нєкого гібриду московського православія та ісламу. Хуйло наверняка робить це несвідомо, в нього ума не хватить осягнути історичні результати своїх сіюмінутних трепиханій. Тому на практиці в результаті його потуг рождається якась морська свинка, котора не має відношення ні до моря, ні до свиней. То їсть, московське православіє окончатєльно віддалилося від християнства, а показна московська ісламофілія визиває в мусульман щире бажання стріляти по Кремлю з огнємйота.

Меж тєм, інтерес ісламських сил до Росії наростає, мусульмани почуствували, шо Росія і є тим слабим звеном християнського світу, який вполнє реально у зримій історичній перспективі перефарбувати в зелений колір. Така апетитна мета наверняка будоражить уми ісламських теологів як сунітів, так і шиїтів – не зря же ще у 1989 році аятола Хомейні на повному серйозі рекомендував Горбачову отказаться від комуністичної ідеології і превратить СССР в нормальну ісламську страну. Першу половину рекомендацій Рухолли Хомейні Горбачов блєстяще виконав, а тепер коварно потираючи руки готовиться ісполніть і другу пораду хитромудрого аятоли. Не зря же Аллах відзначив Мішку меченого крепким здоров’ям і довголіттям. Но не лише Горбі старається на цій ниві, умело маніпулюючи дурачком Путіним. Акадємік і теософ Рамзан Кадиров тоже постоянно і нєдвусмислєнно дивиться в пах Блядіміру Блядіміровичу. Увіряючи шайтана Хуйла, шо буде совершенно не больно.

Тєм временєм, у стольному граді Києві, над сяючими золотими куполами тисячолітнього Софійського собору переможно ширяться звуки з безсмертної сюіти Арама Хачатуряна “Гаяне”. Хунта задорно пляше танець з шаблями, до танцю енергічно приєднався норвезький вікінг Єнс Солтенберг, який работає в НАТО генсєком. Виконується сложний хореографічний номер, розрахований на одного московського зрітєля. Которий січас ісступльонно молиться в мечеті.

В Угорщині державний оркестр врезав марш Ракоці, діріжор Орбан елегантно взмахнув палочкою і двинув на сербський кордон полчища бульдозерів та екскаваторів. Які рухаються на Сербію з целью построїти високу стіну. Угорські нацики вопросітєльно дивляться на собіратєля мадярських земель Орбана і спрашують, mi a fasz történik? В тому смислі, шо Орбан сознатєльно відділяє від Угорщина Воєводину, на яку ще недавно дивився як Хуйло на Крим.

Музика Гектора Берліоза знайшла палких прихильників на Балканах, зокрема в Белграді і в Загребі. Хорвати і серби рішили воспользуваться удачним стєченієм обстоятєльств і використати фактор біженців для воплощенія в життя віковічної мрії двох братських народів – возведєнія між ними високої і глухої стіни з пулємйотними турелями і глубокоешелонірованной обороной, посиленой дальнобойною артилерією.

В Афінах ізвесний плясун Ципрас кволо танцює сіртакі, ізображая радость по поводу перемоги його партії на парламентських виборах. Хотя в душі наверно проклинає респектабельні політичні партії Греції, які коварно розступилися і пустили Сірізу до власті, шоб її руками зробити всю чорну роботу…

Все друзі, на цьому дід змушений завершувати, обірвавши обзор фактично на півслові. Мушу терміново їхати в далеку дорогу, тому, вірогідно, найближчими днями обзорів може й не бути. На то є свої серйозні причини, заздалегідь вибачаюся.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії і читаєм repka.club.
І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here