Томоси і безвізи не мають значення, якщо українців калічать та вбивають за їхню громадянську позицію

0
708

Більше року тому в Одесі було вчинено цинічний напад на активістку Аліна Подолянка, що брала участь у багатьох протестах проти Труханова. 

Прямо в центрі міста, удень, до неї підійшов виродок та почав бити в обличчя.

Після цього одеські мусора розслідували даний злочин як звичайну спробу пограбування. Головін, начальник поліції області, ще ржав Аліні в обличчя, коли вона обурювалась цим. Рік слідство нічого не робило.
Аж тут раптом поперло.

Я трошки порився у реєстрах, і виявилось, що 10 грудня було затримано трьох людей по справі нападу. Аліну, як потерпілу, чомусь про це ніхто не повідомив. Ні прокурор, ні слідчі, ні суд.
І дуже цікавий збіг в тому, що завтра якраз в Одесі засідатиме ТСК по нападам. І питання Аліни там теж будуть розглядати.

Але повернімось до затриманих. Двом з них слідчий клопотав дати особисте зобов‘язання. Це були виконавці. І їх відпустили.

А от третій підозрюваний отримав 60 діб СІЗО. Слідство відводить йому роль організатора. Ось тут детально описано що він робив і як планувався напад, де було задіяно тільки на стадії виконання мінімум 7 осіб — http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/78436322

Полазивши ще по реєстрам, вдалось встановити особу цього підозрюваного. І ним виявився Палютін Віталій Миколайович.
Він навіть вже встиг подати апеляцію, котру призначили на 10:00 ранку 19 грудня. І про це знову ніхто потерпілу Аліну не повідомив.

Палютін обіймається з мером Одеси, росіянином Геннадієм Трухановим.

В свою чергу Палютін є другом і не тільки іншого персонажа — Босенка Володі, колишнього мусора.

За дивним співпадінням він є начальником служби безпеки (читай – бандформувань) В. І. Галантерніка.
Рік тому Босенко також був координатором по захопленню тітушками військового аеродрому на користь того самого Галантерніка.

Владімір Ілліч Галантернік  — представник російської мафії, що контролює половину Одеси і має в підлеглих Геннадія Труханова. Це мафія Ангерта та Жукова, про котрих дуже багато є інфи в мережі.

Хороші люди підказують, що Палютін і Босенко можуть бути причетними до нападів на інших людей. І ми поки не заважатимемо слідству та зробимо вигляд, що не в курсі, на кого ще ці особи організовували замахи.

А по Аліні Радченко мусора хочуть ліпити версію того, що Палютін не був звичайною шісткою-виконавцем у фігур побільше, а звести все до того, що замовити напад на Аліну то його особиста ініціатива.
От просто так він сам вирішив організувати напад без будь-якого мотиву. І типу Труханов та Галантернік тут ні до чого. Всі повірять, звісно. Як «повірили» в затримання лівих людей з алібі по замаху на Олег Михайлик.

І якщо мусора дійсно ліпитимуть цю ахінею, то спробуйте вгадати, хто платить начальнику поліції області Головіну.
Особливо, враховуючи той факт, що Босенко і Головін не раз перетинались по службі в міліції.

І це лише маленька частина інфи по одному з нападів. Котрих за 2 роки було більше 55.

Тому всі томоси, безвізи, квартири в лізинг, баржі з кавунами, зупинки звільнень листонош не мають жодного значення, якщо громадян України можна безкарно бити, калічити та вбивати за їх громадську позицію.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here